Tuesday, August 31, 2010

Gelabah + rehatkan diri agi

2 comment(s)


Salam,gelabah giler td...cuak sekejab...korang nk tau x kunci moto aku ilang...aduiyaiiii...pelbagai kemungkinan ada dlm kepala otak td...takut lol...dh rr aku xde kunci pendua/spare..can ana nk idupkan moto suma...adusssss!!!!

Nasib baik la gi staff entrance tanya security diaowg ada terjumpa...fuh legaaa!!!!me kasihla tulun simpankan, berkat bulan puasa kot..

So...esok aku cuti lagi..horrrayyy!!! suka aje, walau lsg xde pe2 plan pn time cuti nih MySpace, cuma xsabar 3 & 4 hb nnti nk jumpa si dia...itu je...MySpace

Hari ni kat tempat keje cuma ada satu kelas je...bz nyer tidakk rr...itu lar kelas terakhir aku ..so upcoming class adala pah raya...sementara itu i m free...just tulun admin and other department..

2hb aku keje balik...untuk train the trainer then br la bercuti 3 & 4 ke johor utk berjumpa ngn si dia spt yg d'bgtau td..

waaa...agak penat c,kit selepas balik...time 2 rest pepuas...conpirm rr berjaga lagi mlm ini...suka...suki...


END


*Menghitung saat... : ) suprise kah?...

Monday, August 30, 2010

hari ini dan 31 ogos

0 comment(s)


Muncul lagi kat c,ni...he..he..slmat tghari...kawe cuti deh aghi nih...mung janghe nok deki2...nok wat ngano...cakap kelate jab...paham ke tak nasib rrr...ngee..

Oh ya..esok MERDEKA...tanggal 31 Ogos , hari yg bersejarah ini muncul lagi, lupakan sekejab pasal nk raya ya, meh kita sama2 celebrate ulangtahun negara kita yg ke-53 nih. MySpace

Actually proud to be here,Malaysia dan sudah tentu proud to be Malaysian, seronok tinggal di negara aman permai, yg indah, yg cumel(mcm owg tu!!!! : ) ) ...segalanya seperti jadi kenyataan. Syukur pada tuhan untuk nikmat dan rahmatNya . Go Malaysia Go!!!

Hari ni walaupun cuti 1 ari je...byk menda nk kena wat...nk basuh baju, nk gi byr bil...nk itu nk ini...hu..hu..ajat hati nk kemas bilik gak...sebab dh berhabuk, lgpn asyik xde masa kannnn....

So malas nk cakap byk...end kat c,ni dulu...


*Seperti cintaku, kau hadir bagaikan sakti...( Miss u!!!)


Cinta datang
Tanpa diundang
Seumur masa tercipta


Dia datang bagai sakti
Bagai menyaksi mekar
Kembang pagi


Cinta datang
Dengan senyuman
Panasnya membakar mentari


Wajah yang tergambar
Tak akan terpudar
Dari hati insan yang fana ini
Fana ini

Tak mungkin mentari
Akan terus sembunyi
Tiada sempadan
Tak bisa ku lewati


Jika ini hakikatnya
Aku serahkan jiwa dan ragaku
Menantimu walau sengsara
Jika ini ketentuannya
Jika ini hakikatnya
Aku serahkan jiwa dan raga
Jika ini ketentuannya
Kau kan jadi milikku jua


Sunday, August 29, 2010

Sini sana berbuka

0 comment(s)



Oit!!! best...itu je yg dpt digambarkan sbb aku xde pic nk share kat c,ni sbb terlmpau xcited sgt smpai lupa nk ambik pic...semalam berbuka ngn ex jusco, very the happening gegak gempita kenny rogers au2 dibuat oleh kami, selain berbuka ada gak smbutan hari lahir untuk 2 owg mmber kami ngn sebijik kek yg cumel dr splendid. Best2...malamnya plak pah kul 9pm mcm tu kami gi melawat umah my bos yg still dlm pantang slpas bersalin aritu. Gegak gempita agi umahnya ngn keriangan kami suma, lama tul xkumpul ramai2 cam ni spt gi Langkawi aritu.

Ada 2 owg mmber tu kata xdpt hadir tp nasib baik kedua2 nya hadir gak...suka2x...sbb kedua2nya yg kami raikan birthdaynya tu.Hu..hu..

Dan hari ni plak aku berbuka with my Matriculation fren, walau hanya bertiga sbb a few xdpt hadir ngn beralasan mcm2 namun kami still proceed ngn majlis sederhana nih, mkn di restoran Thai yg mana aku order Tom Yamnya...gila kaw punyer Tom Yam smpai menjilat jari...hu..hu..

Kerja? Yup mcm biasa weekend keje la, tadi ramai giler customer smpai tak menang tgn tulun cashier, penat gegiler, siap rehat balik umah 1 jam setgh untuk rehatkan diri, lepas tidur rasa segar sikit. Dan yg bestnya juga esok cuti, mlm nih nk berjaga plus nk khatamkan Vampires Diaries yg tak abis2 lg aku layan, gara2 critanya kurang menyengat sikit bg aku.

Esok plan nk gi settelkan bil2...ya rr gaji dh dpt so tunaikan kewajiban melangsaikan mana yg patut. Nak byr broadband, transfer wang to my KG(tanggungjwb sbg anak tiap2 bulan kannn), menyimpan sikit dan ada lagi kot yg aku bakal list agi. Baju raya pn tak try agi, tgk rr esok gi Jusco jab ke...gi test baju raya...klau ok beli terus aje, raya pn dh dekat tambah2 xde masa nk gi shopping agi. Ingat nk bli T.shirt gak...lama xshopping tambahan untuk diri sendiri, duit byk abis kat mkn dan berhibur je...kih...kih...

Next week lak gi melawat my syg kat Johor...can't wait!!! hu..hu..tggu k...nnti kita dating pepuas ekk syg, cuti pn dh ambik dan esok aku nk gi bli tiket ke sana...

END


* Hey!!! miss u a lot la .MySpace..!!!Hu..hu..syg dia...

Saturday, August 28, 2010

Saturday

2 comment(s)



Sabtu muncul lagi, nothing special today melainkan keje bagi aku. Hari ni akan ada majlis(actually bkn majlis sgt pn) berbuka puasa dengan teman2 rapat, sedihnya skrg nih ada 2 owg yg agak rapat ngn aku xdpt attend plus misi kami nk mkn steamboat xmenjadi gara2 full book lak...so as back up kami berbuka ramai2 kat Kenny Rogers. Apepun tetap proceed gak tanpa diaowg...bior rrr...kecik ati...dua2 ada alasan tersendiri.Hurrmmm...

Actually smlm aku agak kecik hati ngn my syg, but dah ok...dh call dia so dah lega...well saje kan aku ngade2 nk terasa plak padahal bukan apa2 pun, nasib baik dia paham, thankss awak..sbb layan ngade2 sy nih...once again utk kali yg ke berapa entah...I LUV U SO MUCH!!!

Dan hari ni dengan esok gak xde klas...ya rrr weekend so mana leh wat class just akan tulun2 dept plus do somethng2 yg berguna. Oh ya, smlm gak dh kuar result utk upgrading interview aritu, then spt yg dijangka, aku tau aku xdpt then xterasa apa2 pn...lagipun mbo aku agak rendah plus thn lepas aku dah naik kan...hu..hu..

Untuk store aku xramai yg naik...4 mnangemt team cuma 3 owg je dr berbelas2 yg pegi interview...sedih gak, xtau nape jd mcm tu...ramai member yg lain quiet frust ngn result nih...namun rezeki masing2 kan...so terimala ya...

Ok...terpaksa akhiri di sini sbb aku nak mandi dan nk iron bj agi...4 all selamat berhari minggu, rest pepuas k...serta selamat melakukan persiapan raya plus mmbeli bj raya ya...

*Untuk si dia, aku syg kamu... jgn tidur byk sgt k..n no noty2...hu..hu..

Friday, August 27, 2010

Hish2x!!

1 comment(s)


Ada owg degil...MySpace

Asyik tidur...

Tidur xingat dunia...

Hish2x...anak sapela nih...

MySpaceNasib baik cumel!!!!


Pagi!!!

0 comment(s)


Masa untuk bekerja!!!!

Caiyokkk!!!

Owg tu?...selamat blajar k!!!!

Then jgn tidur dlm kelasssss!!!!

Miss u!!! MySpace

Thursday, August 26, 2010

Berbuka with fren

3 comment(s)


MySpaceMySpace


Ola..baru aje pah mandi, sambil bertemankan si dia yg ngh tidur(leh tgk dr web cam je)...aku mahu coretkn sst kat diari maya aku nih lg...

So rini berbuka kat Kenny Rogers(Tul aku aje?) lupalak ejaan...lantak p rr...kih..kih..mkn best ...kenyang semacam...xlarat nk jln..

Esok dah Jumaat, esok plak akan BZ kot sbb ade kelas...oh ya Sabtu n Ahad akan bertemankan mmber2 rapat berbuka, hari sabtu mkn steamboat, ahad lak xsure agi mkn pe...best2...xsabar...both member2 baik...satu member2 tempat keje(plus ex yg membelot Jusco tuh,kih..kih..) then member2 rapat masa kat matrikulasi(hari ahad tu teman diaowg).

Esok lak dh gaji...horrrayyyyy!!! then 7 hb sept my company akan bg festive advance(half pay) plak...kaya2 jab...walau aku tau awal bln 10 nnti akan melarat sbb suma bakal dpt gaji half pay gak..beringat2 lah suma ya ngn gaji tu...jgn terlebih time raya2 nih...kang kemudiannya melarat...

Lagi satu kami suma gak akan dapat duit raya lagi RM200 utk sape yg keje raya, suka2...walau aku tau RM200 nih akan diabiskan bg adik2 duit raya je( sukala bebudak tuh dgr) ..hu..hu..

END

*Hurrrmmm...lambat je hari itu akan muncul, xsabar...xsabar nk jumpa si dia...jumpa nnti lepaskan rindu pepuas k syg...

Selamat pagi kehidupan

2 comment(s)



Baru aje bangun nih, arini khamis 26hb August 2010...waa cepatnya masa berlalu...hampir hujung bulan dhh...

Hari ni aku keje...fokus3x...but hari ni aku xde kelas, so sentuh hal2 documents dan tulun2 dept, raya pn dh nk dekat...sudah smpai masanya fokus kat persiapan raya lak...

Walau lately aku asyik terfikir ttg si dia, namun semua ini adalah satu semangat...semangat untuk jadi yang lebih baik...byk lagi perkara perlu ditempuhi di depan sana, mcm2...harus aku tabah dan kental..serta aku juga tidak bole lupa dengan tanggungjwb seharian ku...kwn2 gak...tanpa mereka hidup tidak bersinar..

Perjalanan hari adalah amat indah jika semua impian kita termakbul...namun indah pn kena ingat gak sbb byk yg kenal byr untuk miliki ssbuah kegembiraan tu...hari2 adalah ujian juga pengalaman yg ble mematangkan kita...please learn wahai diri dan juga semua...hu..hu...

Buat keluargaku...lamakan aku tak balik kelantan?..tunggu ekk raya ke-3, saja kurangkan kemunculan aku d'sana sbb aku tak berapa gemar dengan certain2 owg di kg ku...namun family ku...u r the best...anakmu ini akan pulang nnti bawa satu senyuman k..he..he...

Kepada si dia, aku syg kamu...biarkan hbgn ini makin membara setiap hari...segala cabaran harus kita redah dengan baik bersama...walau jauh...but u still rr my everything dan dlm ingatanku setiap hari...he..he..

Wednesday, August 25, 2010

Janji yg D'kota

2 comment(s)


MySpace


Dulu aku pernah berjanji..untuk menjadi yg terbaik d'sisimu..

Aku pegang janjiku!!!!




*Mata tak ngntuk agi nih,dia dh tidur agaknya... ke buat2 tdur!!!!!


Hu..hu...

Sunday, August 22, 2010

Berbuka D'Steamboat

2 comment(s)


*Cuma byr RM22++ bleh mkn byk mana ko nak..


*Mai ambik je, hasilnya...xabis...giler membazir..hish3x..MySpace



Berbuka xingat dunia...boleh d'katakan membazir, tp best...hu..hu..

Thanks my fren temankan..


*Psst!! terlihat seseorang d'situ, quiet familiar that face...malu..

Saturday, August 21, 2010

baru balikkkk...

0 comment(s)




Penat gak...busan pn ada gak...

But suma keje settle n aku boleh bercuti ngn aman..

Malam ni nk wat pe? berjagala...on9 je...layan itu..layan ini..

Tapi tenet agak slow...paham weekend kn..

Oh ya..tadi aku dapat kudrat nak call bdk tu...berjaya...ha..ha..

Ngade jab...MySpace

Good Munin!!!

0 comment(s)


Happy weekend 2 all? dh bgn? Aku baru je bgn...tp jgn berangan aku cuti k...aku cuti besok lol...oh...bdk tu dah bgn? munin wak? cumel...kih..kih...
MySpace


Xtiviti korang? tidur? jgn2..makruh puasa ok...sia2 je puasa kang...bgn, mandikan diri, bg wangi then kemas bilik,umah ke ape ke...watla...asal bgn...ptg karang br gi bazaar...

Hu..hu..aku plak akan bergelumang ngn keje, keje dah xbyk dh...plus raya nnti pn jadual utk trainer pn xpack..xmcm duk line dulu...bz c,tu sana sini...so kali ni turn2 tulun diaowg lah ya...

Ok xmau cakap pjg...aku just tinggalkan korang ngn sebuah lagu...enjoy...ambik mood raya jab...persediaan katanya..





Friday, August 20, 2010

Today is Friday

0 comment(s)


Sepintas utk rini ...

Of course rr aku keje rini, aduss...report berlambak nk kena hantar...

Rini plak my store ada audit, hope2 success muccsess k..biar tersenyum boss, sian my fren penat dia lately..

So semalam dh cuti, walau xberapa cukup...bolela...lgpn ahad nih cuti agi..

Oh ya, dah dapat sape yg layak menghiasi watak utama karya aku, thanks to him ...tumpang glamer pic jab ekk..

Lately kat FB, mostly diaowg link cerita2 dr youtube n outsource video(s), lots of story to see, semalam tertengok cerita pasal team polis tertangkap pic pontianak kot masa diaowg ngh jaga kwsan, real beb...cuak gila..nasib baik bulan puasa. Tajuk lupa lak..

Kat my blog nih aku ada tambah satu ruangan download, aku saje nk share ngn sape2 lagu2 yg aku tgh minat lately, if berminat leh download terus sbb aku dh share link ngn korang...layan je..

Karya pn xupdate agi..sbb xsmpai seru n idea lg, but will be update soon k..

Semalam gi tgk wyg with my fren,THE EXPENDABLES. Cerita boleh tahan, walau bukan type story aku but ok...enjoy...ganaz giler la, tikam,kerat,patah, pedih,darah, bunuh,tembak suma ada yg real punyer. Serta pengumpulan hero2 aksi yg glamer2 blaka kat Hollywood tu. Awal2 cam burin then yang ujung2 tu, aksi xpenah2 putus..

Enjooyyyyyyyyyyyyyyy....

MySpace

Gurau2x

2 comment(s)

MySpaceMySpaceMySpace

Lama aku xrasa happy mcm nih..

Gurau2x ngn dia td..

Sweet...

Dia tertipu jab..

Suka tgk reaksi dia...

Kih..kih...

Jgn marah ekk...nnti kena jual...

Thursday, August 19, 2010

Off day

0 comment(s)



Hari ni my off day...so rest2 kat umah aje...

Xde pe yg menarik rini..

Duk kat umah pn bersenang-lenang, tul2 rest kan diri

Kejab agi cadang gi tgk wyg...kat wangsa walk je..crita pe? nnti2..

Esok dah keje...then hari Ahad nih cuti agi..

Oh ya...seronok2...team2 yg pergi bercuti ke Langkawi haritu akan berkumpul kembali dan akan berbuka puasa bersama2..lama xhangout ngn mmber2 sekepala...

Tak sabar2...28 nih kami akan berkumpul...tempat xtau agi.

Itu je diari hari ni..Oh ya karya pn xupdate lg, dh seminggu nih...tunggu jela mood dtg ekkk...

: )

Thursday, August 12, 2010

Bosan ok!!!

0 comment(s)



Seriusly malam ni busan giler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Korang xbosan ke?

Hurrrmmm

Selamat Pagi

0 comment(s)
Rini cuti agi, so rini berehat kat umah agi, aduyaii...tiket raya pn xbeli agi, cuak2...ramai kata dh kuar siap kata abih agi...can ana nih...hu...hu..xpe rini settelkan gak.Alamat kalau xbeli conpirm xleh balik raya...padan kang ngn muka aku.

Semalam, semalaman aku xtidur gara-gara layan DVD & CD, aduh layan plak crita jepun n korea, meleleh-leleh plak tu...sedih2x..agak2nya ada ke percintaan mcm tu kat dunia nih, hurrrmmm...mungkin ada kot tp xramai rr melalui mcm tu...sbb movie ni kadang2 owg kata melebih2 plak buat ya.

Tadi sahur kat umah je sbb xde owg teman, so aku sahur dalam kul 2 lebih gitu, kira awal la...tp xkisahla...tapau dan makan kat bilik je, cadang pah mkn nak tidur rupanya terlajak sampai ke kul 7am...lepas tu baru tidur.

So gamaknya nila baru bgn...busuk xmandi agi...terukkan aku? hu...hu..so semua...rini puasa hari ke-2 ...ok x? leh tahan?...kita yg dewasa nih, leh rr tahan kot, yg kecik2 tuh?hu..hu..blajar2 lah ya...

Wednesday, August 11, 2010

Apa aku tengah buat?

0 comment(s)

Apa yang aku tengah buat?

Tengah layan DVD & CD...

Cerita pe?

Korean series

Japan Story

Tajuk?

(Tgk kat pic)

Hu..hu..

Diari sahur

2 comment(s)





Ngantuk2 pn gigih bgn jam 4am gi sahur, thanks to sowang my fren temankan sahur, gi kat sebuah warung area umah aku, xpenah makan c,tu lg actually, but sedap giler...habis sepinggan nasi goreng kg aku baham...best2x...sebelum makan tu telah berniat sahur...hu..hu..

Sebelum makan, sleepy2 gitu...bawak moto pn xtentu hala td...nasib baik sampai ke destinasi...he..he..

Bilik nih pn dh berhabuk, xsempat sgt nk kemas...ingat jab agi nk kemas sikit2...barula kuar settlekan beberapa keje.

So hari ni aku nak berbuka puasa ngn sape ekk? xsure agi...jab agi kena call rr bebudak tuh ajak berbuka...namun xharap sgt takut diaowg cuti...maklumlah 1st puasa selalunya diaowg berbuka ngn family...xmcm aku nih, nk balik kg pn malas...aduiyaiii!!! he..he..terukkan?

Oh ya...lately aku asyik sembang(ym) n bersms ngn seseowg...baik owgnyer...moga persahabatan ni kekal ekk...walau jauh...hu..hu..


Kerja dan puasa

0 comment(s)



Penat ok!!!! penatnyerrrrrrrrrrr....lepas tulun2 wat birthday party my store ada plak kelas...so penat2..

Nih baru aje balik ok...penatnya...sekali agi penatnya...

So esok dh puasa dah plus sy cuti 2 hari...nak wat pe ekk?Rest2x..

Dan gi beli tiket bas balik raya, gi bank then layan cd...

Pe agi? xtau rr....nak ajak few fren rr, leh rr berbuka sekali, seronoknya, nilah nikmatnya berpuasa k...hu..hu..syukur2x

Oh ya...rezeki ramadhan kot, tak disangka aku telah dapat interview upgrading(naik gred) untuk tahun ni nyer, 3 org je dpat tau n i m the one, hu...hu..cam xpercaya je...at least aku dh buktikan kat diaowg2 bahawa aku bukan pekerja yg ble d'pandang rendah walau xtau result nyer can ana agi but at least aku berusaha dan tak pernah putus asa. Caiyok3x...

Ok semua salam Ramadhan tau...jgn ponteng2x...dosa k...

Monday, August 9, 2010

Salam Ramadhan

0 comment(s)



Selamat Menyambut Ramadhan yang bakal tiba

Kali ke-3 aku meraikan Ramadhan yang teristimewa d'JUSCO tercinta

Rasa tenang,rasa bahagia, mahu mengumpul pahala sebanyak yang ada

Unik meraikan d'sini, sbb ramai rakan

Rasa tidak sunyi, tetap berteman

Walau bazar agak jauh tapi kami gigih gi cr dan beli makanan

Kali ni menyambut Ramadhan d'department baru

Walau 1st puasa tidak bersama keluarga, tapi aku tidak melupakan mereka

Mereka tetap yg teristimewa

Jumpa anakmu time raya nnti ya...sbb anakmu ini sgt malas nak balik kg katanya

He..he..sgt teruk

Salam Ramadhan sekali lagi buat semua...

Sunday, August 8, 2010

Angan & usaha

2 comment(s)



Kalau aku ada umah besar

Kereta besar

Duit byk

Keje bgs

Soulmate yg sedap d'pandang,baik & penyayang serta hebat

.
.
.
.
.
v


Teeeeetttttt!!!!

Xsemudah itu ok!!!semua memerlukan usaha ..

Nak memiliki teman sejiwa sekali ka...?

Yala...ko ingat senang...

Hurrrrmmm.....

Lagu Rindu

0 comment(s)
Selamat Pagi!!!!! Morning!!!!

Aku syg kamu...aku rindu kamu...

Macam ya2 je...

Merapu meraban

Silakan silakan

Weekkkkk!!!!!

Klaulah ya!!!!




Bintang malam katakan (sampaikan) padanya
Aku ingin melukis sinarmu di hatinya
Embun pagi katakan padanya
Biar ku dekap erat waktu dingin membelenggunya

Tahukah engkau wahai langit
Aku ingin bertemu membelai wajahnya
Kan ku pasang hiasan angkasa yang terindah
Hanya untuk dirinya
Lagu rindu ini kuciptakan
Hanya untuk bidadari hatiku tercinta
Walau hanya nada sederhana
Ijinkan ku ungkap segenap rasa dan kerinduan

Saturday, August 7, 2010

The Last AirBender

0 comment(s)



Perkara pertama adalah....OKLA...bolehla....cerita nih...not so wow!! walau side effect nyer amatlah gempak...Hollywood kan, mmg rr gempak.

Lama dah menanti cerita nih ditayangkan...xtaula nape asyik tunda je, tp tak sebest yg dibayangkan/diharapkan...apepun korang still berbaloi kalau melabur tgk cerita nih, ada part2 yg best...tapi aku perasaan ada certain2 pelakonnya kurang menghayati watak plus story nih rushing sgt...so kejar waktu, may be kalau tayangan period mcm AVATAR & KING KONG...mesti ok nyer..

Gigih hari nih gi tgk walau abih keje kul 11pm..nasib baik sempat sbb WANGSA WALK dekat je dari umah, thanks tu sorang my fren jd bidang terjun temankan aku...hu..hu..

Pepun okla...walau sikit kecewa...sbb higher xpectation sgt...hu..hu...conpirmla cerita nih ada sequelnyer,thn depanla jwbnyer ye...moga sequelnyer nnti gempak n hebat k..

Wednesday, August 4, 2010

Enjoy giler rrr...

0 comment(s)


Tiada dapat di kata selain penat,happy and unxpected..kenapa?

Semalam aku ingat biasa aje lepak2, mandi2 ngn suma owg...actually best...sebab suma sporting...even manager sampai ke anak2 buah...main bola dlm air xingat dunia, sampai luka2..aku rasa aku yg paling teruk sbb badan dah sakit, otot lengah2...kaki luka dan jalan terhencut2x...aduhaiiii...sakit sana sini...TP xpe enjoy gila ok..

Tak sebut tang mkn agi...mcm2 ada..BBQ ayam,kerang,jagung dan byk agi.lazat ok...hu..hu..banyak mknla plus main xhinggat dunia.

Ingat ke pah mandi terus balik umah, tp kami terplan last minute gi TAMAN MALAWATI...(Tul kot nama dia)...menghayati sunset d'situ sambil bergambar...

Selepas tu kata my manager ala2 dh dekat kami terus aje singgah di KG Kuantan Firefly@ nama lain KG kuantan Kelip2..mak ai..comel sungguh tgk kunang-kunang live berkelip-kelip mcm lampu lap li lap...seiring bercahaya so comel...pueh hati..

Penat ok bila sampai umah...masa tu la baru rasa sakit2 badan,lenguh2x...aduyaiii...penat telah tiba...asal nak tonton GLEE sudah kan beberapa episode alih2 tertidur kepenatan yg amat...hu..hu..

So here the pic take...actually sikit aje..lain2 gambaran ada dalam otak aku plus kamera my fren...hu..hu..

Apepun enjoylah...hope aktiviti spt nih ada agi...hu..hu..


*BBQ




*Lawan bola air sampai menang



*Cue utk tgk kelip-kelip,naik sampan comel k

Tuesday, August 3, 2010

Mandi+BBQ+MOVIE

2 comment(s)



Oit!! Salam k...pe kabar? Baikkah?hu..hu..macam ada owg je yg buleh jwb kan...

Well, aku start cuti rini n esok...2 ari..then plan gi mandi manda..kat Sungai Sendat..hang out ngn kwn2 serta manager sekali..xpenah hang out mcm nih agi ngn diowg...so xcited!!...cr geng baru katanya. Nnti rr aku letak pic kat c,ni esok k bila balik update..

Oh ya...1 movie can't wait to watch...i think mostly suma owg pn tertunggu2...AIRBENDER rite!!!Khamis nih kuar...mintak2 best...sbb gazet nyer sgt marvelous...mintak2 hasilnya bukan spt CLASH OF THE TITANS lah ya..hu..hu..

So...sbb dh hampir kul 2am nih..maka aku mau beradu...mata dh kuyu...kat luar plak ujan...rasa best plak nk tdur nih...lagipun kena bgn awal la nnti...kul 6 am dh kena bgn k..awal diowg nih nk bertolak...esok ada BBQ,mkn2 sekali...mandi2 manda itu conpirm...YESSS!!!!

Orait suma NITEZZZ!!!!