Thursday, May 31, 2012

Jimat

2 comment(s)
Kat langkawi jimat sewa moto

Charge br rm40 sehari

& minyak skrg nih br isi tiga hinggit je


* fyi sy skrg nih dah mcm black guy

Sunburn!

Tuesday, May 29, 2012

enjoy & Langkawi

2 comment(s)

Cik Senah jatuh tersepak batu kawi,

hari tu tak tahu nape dia byk suwei,

jab agi kami dah nak bertolak ke Langkawi

ofkos la nak enjoy sakan la wei!



kena tak? hoho

Sunday, May 27, 2012

Ko tau tak?

4 comment(s)
Ko tau tak apa yg aku paling benci?

Naik komuter!

Tu dia! Sardin!

Saturday, May 26, 2012

Lasagne

3 comment(s)
Betul kot ejaannyer

Klau x maapla, aku tak western cam korang, hoho

Rindu nih nak jamah, ngidam

Now @KLCC melepas rindu

Sedappppp!!!

6 pack

8 comment(s)

ada owg terpegang perut aku td

katanya ada 1 pack je


demn!


cam ana nak 6 pack balik nih?!

Friday, May 25, 2012

anak anak

4 comment(s)

6 hari nanti juga la berpisah ngn anak-anak

anak anak kucing, hamster, ikan

sek baik xde anak betul agi

dan sek baik adik aku bole tolong jagakan


ni Langkawi punyer hal la    : P

Thursday, May 24, 2012

Langkawi

3 comment(s)
pejam celik pejam celik

begitu cepat masa berlalu

dan beberapa hari lagi sy akan ke Langkawi

yeay!



Monday, May 21, 2012

useful?

3 comment(s)

kencing ok agi

nak berak?

Sunday, May 20, 2012

Angsa Ganas

0 comment(s)



serius! lawak nak mampus!

aku dah kering air mata layan super spontan nih

tersedu-sedu gelak

xcellent & good show, aku rasa nih program julung kali diadakan

kat dunia xde lagi lah!



last but not least, aku vote for Angsa Ganas

sbb ada Zizan ok!terbaek mereka!

Saturday, May 19, 2012

yg buncit

0 comment(s)


*dan dan je statement nih


actually binatang binatang peliharaan gemuk xpe

tp tak mo la aku yg gemuk

nak exercise la

Friday, May 18, 2012

internet katanya

1 comment(s)

aku nih rasa duk bandar KL, ibu negara Malaysia

area Taman Maluri Cheras agi, membangun sgt sgt


tp  nak pakai tenet

Unifi xleh!

Streamyx xleh!

yg lain slowla wei

skrg masih mencuba ngan P1 plak

will see!




ke yang baru

2 comment(s)

melangkah setapak lagi ke yang baru memang seronok

teruja!

dulu takut, hanya sekadar mengintai dan memandang dari jauh

kini tak lagi, sbb aku dah pecahkan kepopong ketakutan tu

Thursday, May 17, 2012

SMASH

0 comment(s)


baru lepas menonton siries SMASH

gua kalau dah tgk drama, klau kena gaya berkobar-kobar rr semangat, lgpn pengajaran series nih amat menyentuh jiwa

apa yg si watak utama tu dambakan, begitula yg pernah gua dambakan, i mean bukan nak jd bintang tp some1 yg berjaya dalam hidupnya

onak liku beliau hadapi walau ada yg dengki & buat apa shj untuk merampas hak beliau


beliau innocent sgt2, tidak dengki dengan org, jujur & ikhlas dlm perjuangan mengejar cita-cita

akhirnya beliau berjaya


hidup tak pernah berhenti menduga sehingga engkau jatuh

tp kalau dimulai dengan niat yg baik

InsyaAllah baik untuk mu




Monday, May 14, 2012

women always...

0 comment(s)
“Women always worry about the things that men forget; men always worry about the things women remember”








hidup saling melengkapi    :  )

ibu

0 comment(s)


tgk rr bertapa dia mahukan ibunya di sisi

bersyukur mana yg still ada ibu



selamat hari ibu buat my mom kat kg

dan suma yg layak bergelar ibu, kecuali yg buang anak tu

Friday, May 11, 2012

The biggest mistake

0 comment(s)
The biggest mistake by most human beings "Listening half, understanding quarter, telling double"..........mengumpat lg la triple forthpel ape lg pel lah...

Thursday, May 10, 2012

blog VS FB

0 comment(s)

my bos kat office kata berblog susah, FB lagi syok

sbb bukak blog je, sakit kepala, kena pikirkan ayat yg panjang, mcm nak buat karangan, mcm bdk sekolah



* oh?






kucing gua

4 comment(s)

penat tau! nak disiplinkan kucing kucing gua nih

nasib baikla engkau itu binatang

sesekali naik tangan gak sbb tak tahan sabar


berak bersepah, kencing merata ( walau dah letak pasir mahal tu )

makan memilih, nak yg basah je, kering tak mahu

berjenama plak tu


over tau!




Wednesday, May 9, 2012

Siapa punyer paling besar

2 comment(s)
Omg!

Murid perempuan bergaduh sebab isu siapa punya paling besar?

* d'share dr twitter seowg rakan

Giler ke apa?

tipu

1 comment(s)


gua tak berapa sgt ngn promo promo cara dapat duit lebih kat FB nih

apatah lagi promo depan mata

yg tak tahan tu asyik guna gambar yg sama ( gambar pegang duit ) untuk pancing owg



* manade menda mudah dalam dunia nih, tipu!   :  P




lain kali bg salam dulu

5 comment(s)

Monday, May 7, 2012

drama bersiri polis trafik

0 comment(s)
loser tul nengok drama bersiri polis trafik terbitan tempatan nih

especially tang dialognyer

klau perang pakai pistol apatah lagi

ke laut!




senang hati

3 comment(s)

gua senang hati

Alhamdullilah ...


Sunday, May 6, 2012

berambus!

0 comment(s)
mereka tu tak tahu malu betul

dah owg benci, tak suka

lagi ko dtg ye!



berambus!

Friday, May 4, 2012

Buat menda lain

2 comment(s)
Hari hari buat menda sama, rutin sama busan gak

dia kata mcm ROBOT!

Hoho, agaknya gitulah kot hidup

Pah nih nk change ngn jogging ke, memasak ke,picnic ke

@mungkin bunuh owg! Hoho

Barulah hidup xbusan bro!

tak setaraf

2 comment(s)

kalau ko nak, ko mampu je

walau keje kedai runcit, mampu je pakai Iphone

so jgn pandang sebelah mata k!



:  )

Thursday, May 3, 2012

lawak Avengers vs lawak filem melayu

5 comment(s)


gua rasa lawak superhiro Avengers nih lagi lawak dari lawak2 filem filem melayu kita

nak buat lawak satu badan kena gerak, entah apa2 tah



gi rr tgk sementara masih ada tayangan

best! 9 star dari 10 star


Wednesday, May 2, 2012

Kucing

2 comment(s)
Kucing mmg best time belai dia

Serius kiut!

Tp starting mmg sakit, berak nk kena tunjuk tmpat, mkn kena hidang

Kena mandikan lagi

Silap haribulan satu umah berbau tahi kucing@ air kencing kucing kalau tak pandai manage

Tuesday, May 1, 2012

Buruh kasar

2 comment(s)
Sbg pekerja yg kononnya komited

Hari ni gua keje


* slmat hari pekerja 2 all!