Sunday, October 20, 2013

memang ini yg berlaku

5 comment(s)

untuk beberapa hari ni pemikiran tak lekang dek kerja yg menimbun

walau bercuti tetap dikacau, takut ada yg pending



memang kita tahu kerja tak pernah habis walau sehebat mana pun engkau

apatah lagi ups & down kat tempat kerja sgt obvious

kadang kita bersemangat menggunung mengurus job

kadang hancur lebur dek kritikan yg sekadar kritik tanpa bantuan/ countermeasure



itulah yg berlaku

kadang telan shj & berusaha untuk membuat yg terbaek for next

btw kini berada di kg, becuti beberapa hari

relaks kan luar dalam




Sunday, October 13, 2013

kalah wartawan melodi

5 comment(s)


boleh tahan bz body org kita nih

aduiii



smlm kami ada kes, bertengkar2 dgn seorang pelanggan yg disyaki menipu kami dgn membawa resit palsu

nak jadi cerita berlaku dekat area service counter



sibuk je customer lain berhenti pandang- memandang

nak nak yg seorang makcik pakai jubah tudung lentok tuh

aduiii

buat malu je

kalah wartawan melodi



Thursday, October 10, 2013

Japanese mom

4 comment(s)




oh?!


Wednesday, October 9, 2013

berkesan

6 comment(s)

walau cuti sehari

tp dimanfaatkan berjalan di Ikea,mengunjungi pet shop & membeli brg yg murah-murah @ worth it

adalah satu terapi yg maha berkesan


Friday, October 4, 2013

on time

3 comment(s)

oh?

mmg kena follow

:)




Tuesday, October 1, 2013

bulan

2 comment(s)

hei! 

bulan yg penat

bulan bz

bulan yg agak malang juga



proceed dgn apa yg ada

perkena sirap limau sedap gak nih