Saturday, February 22, 2014

mendalam

3 comment(s)

ada sesuatu yg buat aku happy hari nih

ianya unik dan sgt menarik

each moment yg dibaca semacam aku plak yg melalui

good job fren!



u know what dalam hidup mmg benar akan ada cinta pandang pertama

atau dgn kata lain cinta itu mmg kita sendiri takkan paham

bila ia terjadi & bagaimana menusuk dalam diri

permainan hidup dgn sebutan CINTA itu adalah sgt unik

dan hanya Allah yg maha mengetahui



apa yg aku senangkan di sini biarlah aku sendiri je yg rasa & tahu

last!  i think ianya special!

haha



Friday, February 21, 2014

panas

2 comment(s)





lately rasa membahang je

panas semacam duk kat umah, even waktu malam pun

kipas no. 5 mcm rasa tak bukak langsung

oh!


Tuesday, February 18, 2014

bila cat kata ' i lov u! '

1 comment(s)





Thursday, February 13, 2014

kencing manis

2 comment(s)








Tuesday, February 11, 2014

sleeping with cat

3 comment(s)







Saturday, February 8, 2014

Kesilapanku Keegoanmu (Konsert Where The Heart Is) - Dato Siti Nurhaliza

4 comment(s)




cur dengar betul2

dato ct lupa lirik tp cover baik punyerrrr

sesuai sgt ' kesilapanku keegoanmu ' ye tok iti



tetap meneruskan persembahan tanpa rasa bersalah

huhu


Sunday, February 2, 2014

saya tewas

2 comment(s)


saya tewas di sini

dengan tidak mengupdate lagi



manusia akan suka dengan sesuatu yg baru

dan meninggalkan yg lama bila sudah bosan

kejamnya hidup!