Tuesday, June 24, 2014

masalah

0 comment(s)


masalah kalau dipikir

sepanjang masa sesak nya, seksa nya

kalau boleh nak lari ke planet namek pun nk pergi

dan kekadang spt serasa seronok plak jadi beburung, terbang bebas tanpa perlu pikir apa itu kesulitan



kadang redha plus terima seadanya

positif fikir, kot kot next time kalau musibah macam nih jadi lagi

so dah tau countermeasure nyer

hurmmmmm







Saturday, June 21, 2014

jasa twitter

2 comment(s)

dulu bergaduh pakai penumbuk,sepak terajang

skrg pakai hujung jari je

resultnya sentap sampai naik mahkamah



cth: artis kita



Tuesday, June 17, 2014

jasa facebook

3 comment(s)

ya aku tak minat bola!

fail dari dulu seperti mana aku fail untuk merokok


tp kdg mereka terkezut aku tahu result bola, hal bola

sempat mencelah masa diowg sembang bola lagi



huhu

itu jasa facebook wei!

sape suh kengkawan aku update status pasal bola?





Friday, June 13, 2014

ais pets store

1 comment(s)
1 day kalau ada peluang & diizinkan

my pets shop / our pets shop

bukak kedai sendiri, kamilah bos & kamilah kuli

insyaAllah, aminnn


Thursday, June 5, 2014

ubi kayu

3 comment(s)

org nampak luaran aku mcm ubi kayu

dicampak mananya hidup terutamanya kat tempat baru

tapi dalaman mereka tidak tahu



kadang aku tertekan untuk menyesuaikan diri

nasib baik pengalaman yg sedikit lepas tu buat aku ok je nmpak cool

so nampakla jugak aku spt ubi kayu



* point nyer kat sini, kdg tempat baru buat aku tak selesa especially bila berdepan dgn manusia yg mcm sesumpah, puihhh!





Monday, June 2, 2014

when

1 comment(s)