Saturday, July 26, 2014

aneh

3 comment(s)

suasana raya kali ini?

rasanya mcm tahun lepas kot

baju raya tak beli

aku kerja smpai raya ke-3

kuih raya beli beberapa ketul, tu pun untuk diri sendiri

then cadang balik raya ke-5 ke Kelantan, drive sendiri



kemeriahan raya, lama dah aku tinggalkan

i dunno y aku pilih begini but as long masih baik & selesa ok kot

kalau owg lain may be down giler

sbb setiap kali raya mmg tiada yg istimewa,kerja & beraya di perantauan dan kali ni kat Penang

tapi pepun kwn tetap ramai, untuk yg mana pikir aku mcm takde kwn,itu tidak betul, i m still not kera sumbang ok

even kwn aku kata aku mcm ubi kayu, buang kat mana pun tetap hidup



mungkin sbb rasa dah tua/ matured, maka feel feel raya tu tolak no.2

tapi family tetap tak pernah lupa & Alhamdullilah diaowg pun ok

ada gakla marah aku sbb aku selalu elak ada kat rumah raya pertama

tp u know, aku menang

aneh bukan?



Wednesday, July 23, 2014

mereka tidak tahu

0 comment(s)


hari berlalu tanpa sedar

begitu juga dulu

cuma di tempat lain, suasana lain & cerita lain

kadang aku rasa pelik menjadi diri aku

tapi tetap berusaha untuk menjadi yg terbaik , mungkin lebih baik dari sebelumnya kot




Wednesday, July 16, 2014

anak-anak

1 comment(s)


bila anak-anak sakit

bapak yg cemas lebih

: (


Thursday, July 10, 2014

tidak

1 comment(s)


rasa mcm nk berhenti

nak lari!

tapi hidup tidak semudah itu


Tuesday, July 1, 2014

Fragmen '' Dato CT ''

0 comment(s)

1st of all, selamat berpuasa semua & menyambut bulan mulia nih

Alhamdullilah segalanya berjalan dgn baik

syukur



syukur jua buat penyanyi no.1 negara yg berjaya juga release new album yg sememangnya lama di nanti kipas susah mati beliau

fyi, beliau satu2nya artis yg aku sanggup kuar duit sendiri beli new album

berutung beliau ada kipas susah mati mcm aku nih! haha



btw sikit la aku nk review pasal album fragmen beliau

SUPERB!

kira berbaloi gakla penantian yg asyik postpone tu je

tolak siap2 dua lagu '' jaga dia untukku '' dan '' lebih indah '', track nih aku tak nk xplore dah, dah basi kot, release sudah since konsert & kat radio2 pun plus aku redha purchase kat itune



all track mengena! tok iti dah mula lari dari version lagu2 jerk beliau since safa,prasasti seni & emas dulu

kali nih sgt matang atau super matang kot

bait2 lagu mmg melekat 

cur dengar track ''AKU'' & ''MEMBUNUH BENCI'' mmg dah siap-siap tangkap halwa aku



yg lain-lain, bila digoreng dengar berkali

WOW!

so tak sia-sia melabur untuk album ini!