Saturday, September 27, 2014

buka balik

2 comment(s)


lama aku tak cerita bab bab diri sendiri kat sini

actually cerita la, cuma kias kias je, tak direct



so sekarang, aku cuba santai-santai kan hidup aku

jenis malas pikir complicated macam sblm nih kot

sebarang masalah aku banyak ignore especially bila melibatkan anak buah kat tempat keje

dulu kat tempat lama sakit hati ngn bos yang banyak lepas tangan

tapi kat sini dikasi challenge dengan anak-anak yg baru tu




aku malas nak layan mereka sgt, guna pendekatan bijak untuk settlekan keadaan, mestila berjaya!

yg lain, aku dah Alhamdullilah sesuaikan diri

berada di bandar Prai,Penang rasanya lebih santai dari KL, mungkin tak sesibuk di sana tapi kadang bila berada di sini still masih lagi aku rasa macam duk KL lagi

tak tau la nape?



blog aku plak macam ni lah, jarang berupdate walau hari-hari aku bukak

banyak nak dicerita tapi masih tidak semangat untuk diolah

banyak yg menyukai yg peribadi di sini kot

so aku nak continue mcm diari dulu

huh!

huhu


Tuesday, September 23, 2014

muda

0 comment(s)


tolonglah lupakan masalah anda itu

sila buat apa yg anda suka

seriusly! MUDA!



Tuesday, September 9, 2014

sape kata rakyat Malaysia RACIST?

2 comment(s)






berkali- kali aku tengok

dan aku bangga jadi rakyat Malaysia,bangga dengan pendirian mereka



dan aku juga begitu!

kat tempat keje bos aku India, mmber sejawat aku chinese & aku Melayu

dan kami ok, hasilnya tetap luar biasa



pepun usah digugat keamanan kita dgn bergaduh

yg DILUAR tu sedang menanti untuk masuk campur