Tuesday, November 9, 2010

Jalan-jalan dan rindu





Salam suma...

Pe kabar? Moga baikla suma ekk...

Ceria je aku hari nih sbb aku cuti lagi 2 hari...mahu rehatkan diri sepuas hati...

Juga aku lega sbb si dia tak marah2 agi....1 hari mogok sama aku xsms dan call...sowy cyg if boyfie mu nih selalu kecikkan hati mu...i m promise utk jd yg terbaik d'sisimu k...

So apa plan hari ni? Actually dh ada plan dh...nak gi jalan2 S.Alam...windu bandar chumill tu...

Lama giler xjejak kaki since habis bergelar pelajar UiTM aritu...

Windu gak nk jumpa member2 UiTM dulu plus kekawan2 lain yg masih ada d'sana...

Miss u all so much...

Gi sana naik moto je, malas nk naik public transport, rasanya lambat je smpai plus susah nk bergerak kat sana...

Ok rr...tata...


2 comment(s):

ChipCoklat said...

OO...balik shah alam lepas rindu yek...hehehe...bgus ar tu....bleh jmpa mmbr lame...

flyz said...

tau xpe..terlepas rindu sudahh...cyg xleh hangout lama lol..