Wednesday, April 4, 2012

The Hunger Games



gua rasa cerita nih sgt kreativ

cuma kejam sikit

melanggar hak asasi manusia lak tuh


kreativ sbb tau nak lainkan cerita walau format dia so realiti TV

cerita dia pasal 2 owg peserta yg telah dipilih secara rambang, 2 owg ( lelaki dan pompuan ) setiap daerah yg mana tak kira umur, tua atau muda atau macam ana keadaan ko

both akan dilatih konon, sejibik ala2 realiti TV tuh


then ko akan dilepaskan kat satu tempat utk survive, sowang je patut hidup

yg lain patut mati, sama ada mati senyap2 atau dibunuh secara kejam

buatla apa shj utk hidup k!


serius dr awal smpai akhir, gua cuak tgk cerita nih

unik pun ada, terpegun pun ada ngn kreativiti team owg pute sana


apapun, owg kita patut buat cerita mcm nih, lahirkan filem bermutu bukan mati kutu


sekian!

2 comment(s):

CintaZulaikha said...

ha a lah tgk preview dy ja rasa best..

Rozuan Ismail said...

best sgt =)