Saturday, April 18, 2015

konsert unplugged & lagu2 lama siti nurhaliza






ini antara sbb napa aku masih lagi stay ngn tok iti

sbb beliau masih bleh menyanyikan lagu2 lama beliau dgn baik

serius! aku sgt2 mengidam tok iti nyanyi lagu2 lama masa beliau suara kecik tu balik



enough of Cindai,Nirmala,biarlah rahsia atau lagu2 rotate beliau yg selalu dinyanyikan dkt show or konsert beliau yg lain

saya sudah muak

finally beliau kabulkan dgn menyanyi balik kat konsert unplugged beliau baru2 ini

walau tak dapat pergi tp melalui rakaman amatur penonton yg pergi itu pun sudah cukup merdu

apatah lagi kalau version yg sempurna



btw thnks tuk beliau kerna still kekal humble, baik, sopan & tak lupa daratan

biarlah tok iti tak dpt pergi Hollywood sekalipun, ada aku kesah!

kamu dah berjaya pada pandangan kami dah

anda tetap tak boleh dijual beli

hehe


2 comment(s):

Rapunzel Cikilolo said...

aku setuju bab perkataan tak boleh dibeli tu.

lelaki seksi said...

kita pun minat kat Dtk Siti. Best lagu purnama merindu guna melody ni.