Wednesday, December 2, 2015

setelah sebulan


eh! dah bulan 12 dah?

cepatnyer



rasanya dah sebulan tak mencoret sesuatu kat sini

sebulan berehat, walhal hari2 je aku bukak blog yg tak seberapa kat sini

tapi tak tulis apa2 pun sbb malas! & have no idea plus xde mood 



well, sebulan ini macam biasa, bz akan hal kerja yg tak berkesudahan

dari yg kecil ke besar then masalah, tekanan & sebagainya

last-last akhirnya as usual gua immune dah weh

dah boleh katanya stabil kat position baru nih

kalau dulu tercunggap2 gak nak telan dugaan dugaan yg non stop



syukur segalanya dipermudahkan

& thnks pada team yg selalu menyokong aku



btw berada di Ipoh not bad gak la, walau berulang alik dari rumah ke tempat keje bleh tahan jauhnya

half an hour gakla, tp tetap enjoy otw

ramai yg pelik napa duk umah jauh2, nanti penat berulang-alik then itu belum campur minyak kreta lagi

well, ok je kot

meru perdana to pengkalan ( aeon ipoh stesen 18 ) xdelah jauh bebenor, penatnya sesekali

untungnyer dlm kreta tu bleh ambik feel tgk keliling cari idea tuk majukan dept kat tempat keje tuh



ramai yg suh pindah dekat kat sana

i think better duk sini kot, walau jauh tp environment menenangkan

then tak serabut ngn org2 kat tempat keje tuh, haha

sana pengkalan agak sesat & crowded tgh bandar ipoh

sini area baru nk bangun, ada taman, ada tasik secoit, ada mydin mall yg segalanya ada situ, vet / pets store pun dekat tuk anak2 bulus

even stesen bas nk balik kg kalau naik bas pun dekat

kan kan kan



oh ya, selama sebulan bertungkus lumus akan perihal stock take kat tempat keje tempoh hari

Alhamdullilah resultnya cantik, walau tak banyak aku boleh banggakan akan hal kerja aku

but result yg dapat nih membantu tuk beri semangat, syukur!



1 comment(s):

Asrul "iLham" Sany said...

rindu Britney le tuuuu....