Saturday, April 6, 2013

memalukan


'' Aeon Member Fiesta - get RM5 voucher for every RM100 spent. Kalau ko dah tau staff terlebih bg voucher 

smpai RM1000, pulangkan la. Ko tu Melayu, staf pon Melayu. X rasa bersalah ke makan duit haram hari Jumaat 

ni? Mmg la salah staf tersilap kira, tp ko pon manusia gak kan? X susah pon, pulangkan je balik. X payah nak bg 

alasan duit tu ko dah spent. Boleh je kitorg refundkan. Duit tu bkn hak ko pon asalnye. Bile dirayu kalau x dpt balik 

staf yg kena bayar, ko cakap ugut? Ugut mendanye. BM masa SPM ari tu kantoi eh? Xpe la, mudah2an RM1000 ko 

tu berganda2 la dlm dosa. Amin. Jgn lupe kat akhirat nanti cari balik staf tu ye ''- petikan luahan hati member aku 

kat FB



btw apa yg berlaku semalam tidak sepatutnya berlaku bila mana seorang wanita bertudung labuh melayu islam mengambil hak org lain

mmg benar staff itu tersilap bagi, tapi dia telah berusaha mencari wanita itu balik dan menerangkan apa yg sepatutnya, aku kalau tersilap begitu sah sah bagi duit/voucher itu balik sbb itu bukan aku punyer

if aku guna pun itu sudah dikira duit haram

sungguh benci pada org spt ini, memalukan wanita melayu islam kita shj, dahla bercakap kasar dgn menegakkan benang yg basah spt mana sudah terang lagikan bersuluh dia salah



yg kesiannya staff itu yg terpaksa membayar ganti rugi...riban tu beb, kesian dia.Mmgla mistake dia tp usaha telah dilakukan, jika itu wanita itu rasa betul, maka duit yg kamu pakai itu tidak kami halalkan dunia akhirat




6 comment(s):

4feet8 said...

Kalau time sale misti terlepas pandang sbb pelanggan terlalu ramai..

Rapunzeel Cikilolo said...

kesiannye situasi tu

:(

semua manusia buat silap kan...

i'm shin... i'm inesen said...

kerana duit.. labuh ato x labuh tudung belakang kira.. lagi satu.. bahasa jiwa bangsa dan agama #nanges

the malay male said...

tak malu betul customer tu

Amin A. R said...

tak senonoh betoi perangai,,,,

aimi adilah said...

biadap