Thursday, September 26, 2013

bila ada bodoh,dayus


tadi terpandang perihal video isteri pemain kebangsaan

siapa salah , aku pun tak sure sbb tak berada kat tempat kejadian

tak nak menyebelahi mana-mana pihak pun



tapi bila dah sebut bodoh, dayus atau pelbagai lagi cacian

anytime boleh berubah side walau lagu tak bersalah berkumandang sekali pun

respect org pada anda telah jatuh satu tangkak atau mungkin bertangkak-tangkak



peringatan untuk diri sendiri & sesiapapun



7 comment(s):

aizamia3 said...

pelbagai komen yang diterima oleh isteri penyerang tersebut.
Moga mereka dapat selesaikan dengan cara yang baik dan jadikan ini sebagai pengajaran kepada mereka dan kita semua.

the malay male said...

tangkak tu apa?

Khai faiz said...

tu la... tangkak tu ape ek?

Carlos Santiago said...

tangkak?

PADLE said...

hormat lah sesama insan, tak kira siapa pun kita. Peace!

Sam Banjamin said...

kurang kasih sayang tu... jangan hukum lebih.. kita pun tak tahu...

Anonymous said...

Tangkak tu mcm sblm nie org respect kita 100%, bila dh jd cmtu, kprcayaan n respect org pd kita pun dh kurang jd 90%, 80% makin makin kurang.. Klau org klntan pgil setakok setakok.. <(^_^)>