Friday, July 24, 2015

sekali lagi pindah



Pertama sekali syukur Alhamdullilah, segalanya dipermudahkan

walau tiba-tiba shj berita gembira ini aku dapat & kami kelam kabut cari tempat baru tapi segalanya seakan mudah



macam tak percaya baru aje setahun lebih aku duk kat Penang nih tapi alih2 terpaksa pindah lagi sbb better offer,kali ini ke Ipoh

hari ini dalam sejarah, kami terpaksa pindah rasanya saban tahun pindah non stop

kelakar pun ada, dari rumah cam setinggan then flat then condo akhirnya dapat gak umah atas tanah, 2 tingkat plak tu

sewanya pun murah, serius xcited!



namun dalam happy nih pun cuak gak, besar nanti tanggungjwb aku

position yg disandang pun bkn sebarangan, kalau tak pandai manage nnti digelar manager tak guna plak

haha



pepun sekali lg syukur, segalanya smooth dalam process perpindahan nih, dari cari rumah baru, cari penyewa rumah lama & juga cari owner baru untuk certain my cat yg terpaksa di let go

jua, cost perpindahan juga dipermudahkan, sek baik ada duit back up walau semua tahu kan time raya raya nih kitaorg pakai byk duit

gaji pun dapat half ritu & hujung bln nih half atas sbb raya 



doa-doalah dipermudahkan untuk next kat tempat baru

bukan senang nk cope tmpat yg tak pernah p, tapi harap team sana dapat menerima aku dgn baik

InsyaAllah...aminnn




2 comment(s):

crescent said...

congrat naik pangkat...eh...hahaha...selamat hari raya juga...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)