Friday, August 14, 2015

taman & rumah



berada di tempat baru sudah semestinya dengan semangat yg baru

apatah lagi tanggungjwb pun baru & rasanya amat berat nk pikul

tapi redahkan aje kan,tak cuba tak tau



berada di Ipoh rasa macam tak percaya je

rasanya seperti baru semalam aku pindah dari KL ke Penang

tut tut tut lepas setahun aku kena pindah plak Ipoh



rasa macam tak percaya jugak saban tahun aku pindah

berada di sini syokk, tambah2 byk tempat percutian best yg bleh aku kunjungi

dan rasanya kami tak berkesempatan nak p  lagi sbb aku bz sgt

rumah pun baru siap dikemas, skrg dah mula berjinak nak buat taman bunga, taman pokok dpn rumah plak



well...antara hobi aku gak adalah menanam pokok, dun care pokok apa, janji meriah & sedap mata memandang

sikit sikit aku hias laman rumah, harap menjadilah ye

persekitaran area rumah pun best, walau ambik masa stgh jam untuk ke tempat keje, tp rasanya pilihan rumah ini berbaloi

area agak sunyi sbb baru dibangunkan, ada taman, agak serba lengkap & damai sbb dkt ngn bukit bukau

hope lama aku menetap di sini

kalau bleh tak mo pindah dah

huhu



5 comment(s):

Puan Asmaa said...

hai..nak tanya sikit..kalau nak buat home based boarding, perlu ada lesen dari MPK jugak ke?...

tQ

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

bukankosong said...

Pn asma: tak payah, lainla kalau bukak pet shop, tp sy buat pun secara unformal, means kucing yg sy ambik tuk boarding tak byk ekor pun...limited cat & cage

Asrul "iLham" Sany said...

owh, kebetulan saya pon baru pindah di ipoh dan orang rumah saya pon suka gardening ~~~~

crescent said...

komen asrul tu x boleh blah...hahaha...