Wednesday, September 30, 2015

2 perkara ini



dalam hidup aku kadang tak pernah terfikir untuk berada ditahap ini

rasa spt mustahil, bolehkah memikul tanggungjwb yg maha berat ini?

bolehkah melalui saat saat bersama happy spt ini?



pernah terfikirlah kan? tapi jawapan kat dalam hati rasa mustahil sgt

namun day 2 day berlalu, hari2 yg dilalui bagi aku satu pengalaman yg best

untuk berlajar & takkan mengulangi mistake yg sama

bersusah dulu & bersenang kemudian

mmg tepat pepatah ini



aku pernah melalui jatuh bangun dalam kerjaya, pernah moody & bad mood kerna spt tidak adil diperlalukan oleh org atasan spt itu

namun berkat kesabaran,ikhlas & tak mudah putus asa

aku mampu berada ditahap ini

setanding dgn otai yg ada, yg aku hormati



jua dlm episode cinta

tak sangka dialah yg menjadi pilihan / penyudahnya



However,future onwards we never know wht will gonna happen

just prepare (very hard) for the best & for the hard time

but still pray for the good times to times

aminnn,IsyaAllah...


4 comment(s):

JAZZLEE said...

Dlm hdup xder yg mustahil, sgalanya mungkin, dlm cinta prlukan perjuangan n ksabaran, dlm kerjaya perlu usaha dn pndai bdek boss ckit hehe

Siti fironika said...

aminnn..in shaa Allah...btw, done follow #515 :)

i'm shin... i'm inesen said...

dlm hidup ni mmg selalu x adil.. yak kaya tindas org miskin.. yak berkuasa tindas org emah.. yak hensem tindas dan permainkan org x baper ensem.. yak top tindih org bawah #eh

jgn byk sgt pk.. sbb benda ni mmg susah nk duga.. just kita hidup cara kita sudah.. tingkatkan quality hidup.. positive kan diri.. tabah.. semoga bahagia

Macy Humaira said...

Sabar, itu kunci.
Dah akhirnya akan ada hadiah menanti :)