Monday, June 20, 2016

marriage proposal




Lately asyik layan & tgk marriage proposal aje kat youtube

very uniq & harmony....terharu pun ada dgn suprise yg mereka buat untuk org mereka sayang

especially yg disertai dgn suprise flashmob



And u all dun ask me y?

hehe



3 comment(s):

ewanthology said...

nak buat mcm tu jugak ke nanti? hehe

warkah kembara said...

wow...why? :p

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)