Tuesday, July 12, 2016

raya


Salam semua,

habis sudah puasa & habis sudah raya

eh? raya sebulan kan?hahaha

apa2 je



btw mcm tahun2 sblmnya...sama je , tiada yg menarik utk dikongsi

aku sekali lg prefer kerja pada hari raya & bercuti selepas itu

tiada gangguan jem ataupun apa2 kesesakkan kat area kg aku Kelantan

balik Kelantan pun jalan clear then nk balik ipoh balik pun senang



lali sudah bila begini & beraya diperantauan, sbb dh lebih 5 thn begitu

org kata rugi tp bagi aku sama je since Hari Raya adalah hari utk meraikan kemenangan puasa sebulan apatah lagi dapat bermaafan dgn org terdekat



mcm biasa kami beraya bersama, even raya pertama pun si dia ada kat sebelah walau aku bz kerja yg amat

maklumlah time nak dekat rayala ramai org then puasa lagi

oh ya, bulan depan genaplah setahun aku kat Ipoh ni mencari sesuap rezeki kat sini

menarik tp bila berada di position yg berbeza, rasa sgt penat & tertekan

namun mcm biasa, baru setahun kot, nnti lali lah tuhhh



huhu, sgt2 tak aktif kat blog nih walhal hari2 bukak

update pun sgt jarang, namun tiadanya nk tutup diari on9 aku nih sbb mcm best plak bila boleh coret2 kat sini


jumpa lagi!



2 comment(s):

Rapunzel Cikilolo said...

selamat hari raya.

maaf zahir batin.

Asyraf_Crescent said...

Selamat hari raya...