Monday, August 1, 2016

rumah kami




aku cuti 2 hari awal bulan, saje nk berehat & kemas rumah

rumah agak messy lately bila mana bz sgt kerjanya


btw both of us gotong royong bersihkan rumah, kemas apa yg patut , sapu, lap, susun

sehingga everythng in order & puas hati

rumah kami takla besar sgt, tp memadai utk 2 org duk dlm rumah



3 bilik, 2 bilik air, rumah atas tanah & 2 tingkat

masa mula2 dtg nk menyewa kat sini ( walau agak jauh dr tmpat kerja )

tp kami terus jatuh cinta pandang pertama pada rumah nih, even 1st time melihat

lagi best, we are the 1st penghuni & rumah baru sangat



dah rasa macam rumah sendiri

nak nak aku sgt obses dgn deco rumah yg simple, bersih & ruangan yg smart



so! rumah dah siap kemas pun

barulah bersemangat nk bergolek golek kat dalam nih

cuma dapur dalam progress lagi, sbb turn si dia kemas dapur k

byk perkakas yg merapu, tak perlu/ tak berfaedah kami buang

simpan yg perlu je, penat tgk dapur yg cam semak samun

haha



4 comment(s):

Carl Dani said...

cantik rumah awak, saya suka..hehehe.

AiS Toys Museum said...

bukan anda ada bukak pet shop n toys museum ke kt rumah???

achik ezam said...

kemas.

Gibb Sulaiman said...

ada kerusi ikea yg kuning itu, saya suka@