Monday, July 17, 2017

sangat tepat



Selamat pagi semua,


Dari haritu lagi nak update blog then suddenly gmail aku terlog off & aku terlupa password langsung

give up jugak aku nak on balik sbb backup email pun aku lupa password nk on 

pusing2 & last2 mmg lsg tak leh on



akhir cerita mungkin nk biar blog nih berkubur mcm tu je & nk shut off tp syg plak kan 

nk on baru pun ok tp nak ok view mcm skrg agak susah ( ayat mcm glame sgt konon blog nih )

blog hari nih actually tak mcm dulu dah, tak glamer dah

ramai dh yg tak endah/ dh lupa semua org dah  focus lebih kat media intagram rashid_84  FB & 

twitter



btw kehidupan aku skrg sgtla happy

dgn si dia yg istimewa,dgn feel baru, rumah pun sgt dekat ngn tempat keje

all berubah dalam sekelip mata & aku tak aspect semua ini



org kata cepatnya aku menutup buku yg lepas

ya betul, tiada guna lg menoleh ke belakang sbb yg lepas itu dah pun berlalu dgn aman & walau 

tragis juga aku tetap belajar mcm2 agar tak buat mistake yg sama lg

umur pun dh makin up, maka peragai pun kenala up kan



maka aku hargai nikmat yg ada pada hari ini

kerna nikmat yg aku dapat hari ini sgt aku syukuri

bkn senang nak dpt cerita baru hari ini, bkn senang juga nak dapat pengalaman hari ini



sesungguhnya keputusan yg aku ambik beberapa bulan lepas tu

adalah sgt tepat, ketentuanNya adalah yg terbaik & aku sgt syukurinya


3 comment(s):

Anonymous said...

Alhamdulillah.

W. Hidney said...

Orang sekarang dah tak baca blog. Depa lebih suka tengok porn. Eh...

Anyway, nasib baik dapat recover password tu. Kalau tak, mati la mak tak dapat baca blog hang lagi *mode kipas-susah-mati*

On a serious note, aku tumpang gembira kau gembira. Yang lama tu kita sama-lupakan dan kita move one terus.

Aku dah pun lupakan saat bahagia kita dulu...

*krik krik krik*

bukankosong said...

hidney: haha...bongokk

tahniah weh sbb dh jd ayah


Anony: thnks & aminn