Thursday, August 26, 2010

Berbuka with fren



MySpaceMySpace


Ola..baru aje pah mandi, sambil bertemankan si dia yg ngh tidur(leh tgk dr web cam je)...aku mahu coretkn sst kat diari maya aku nih lg...

So rini berbuka kat Kenny Rogers(Tul aku aje?) lupalak ejaan...lantak p rr...kih..kih..mkn best ...kenyang semacam...xlarat nk jln..

Esok dah Jumaat, esok plak akan BZ kot sbb ade kelas...oh ya Sabtu n Ahad akan bertemankan mmber2 rapat berbuka, hari sabtu mkn steamboat, ahad lak xsure agi mkn pe...best2...xsabar...both member2 baik...satu member2 tempat keje(plus ex yg membelot Jusco tuh,kih..kih..) then member2 rapat masa kat matrikulasi(hari ahad tu teman diaowg).

Esok lak dh gaji...horrrayyyyy!!! then 7 hb sept my company akan bg festive advance(half pay) plak...kaya2 jab...walau aku tau awal bln 10 nnti akan melarat sbb suma bakal dpt gaji half pay gak..beringat2 lah suma ya ngn gaji tu...jgn terlebih time raya2 nih...kang kemudiannya melarat...

Lagi satu kami suma gak akan dapat duit raya lagi RM200 utk sape yg keje raya, suka2...walau aku tau RM200 nih akan diabiskan bg adik2 duit raya je( sukala bebudak tuh dgr) ..hu..hu..

END

*Hurrrmmm...lambat je hari itu akan muncul, xsabar...xsabar nk jumpa si dia...jumpa nnti lepaskan rindu pepuas k syg...

3 comment(s):

nadzirah aqilah said...

salam mr... errr.. nak panggil apa ek.. hehehe

every time mesti ada post terkini dr u, but actually saya lebih tertarik untuk membaca kisah kerinduan kamu with your lovely dlm setiap entry yg u post tu.. doesnt mean anything okey.. biarlah org nak ckp apa, kita bebas berkata..

i just wish that i can meet someone who care about me and love me like u did with your lovely... it hard to say n find out...

saya doakan anda berdua akan kekal bahagia dan sentiasa diredhai Allah.. amin...

p/s: sory comment lari tajuk ckit.. just nak share rasa hati.. tq.. hihihi

flyz said...

thanks...hu...hu..wish u happy gak plus semoga jumpa someone special, conpirm rrr owg tu lg special n lagi caring dr aku...kih...kih...

nadzirah aqilah said...

hakhakhak..

yela tu...