Saturday, August 7, 2010

The Last AirBender




Perkara pertama adalah....OKLA...bolehla....cerita nih...not so wow!! walau side effect nyer amatlah gempak...Hollywood kan, mmg rr gempak.

Lama dah menanti cerita nih ditayangkan...xtaula nape asyik tunda je, tp tak sebest yg dibayangkan/diharapkan...apepun korang still berbaloi kalau melabur tgk cerita nih, ada part2 yg best...tapi aku perasaan ada certain2 pelakonnya kurang menghayati watak plus story nih rushing sgt...so kejar waktu, may be kalau tayangan period mcm AVATAR & KING KONG...mesti ok nyer..

Gigih hari nih gi tgk walau abih keje kul 11pm..nasib baik sempat sbb WANGSA WALK dekat je dari umah, thanks tu sorang my fren jd bidang terjun temankan aku...hu..hu..

Pepun okla...walau sikit kecewa...sbb higher xpectation sgt...hu..hu...conpirmla cerita nih ada sequelnyer,thn depanla jwbnyer ye...moga sequelnyer nnti gempak n hebat k..

0 comment(s):