Saturday, August 28, 2010

Saturday




Sabtu muncul lagi, nothing special today melainkan keje bagi aku. Hari ni akan ada majlis(actually bkn majlis sgt pn) berbuka puasa dengan teman2 rapat, sedihnya skrg nih ada 2 owg yg agak rapat ngn aku xdpt attend plus misi kami nk mkn steamboat xmenjadi gara2 full book lak...so as back up kami berbuka ramai2 kat Kenny Rogers. Apepun tetap proceed gak tanpa diaowg...bior rrr...kecik ati...dua2 ada alasan tersendiri.Hurrmmm...

Actually smlm aku agak kecik hati ngn my syg, but dah ok...dh call dia so dah lega...well saje kan aku ngade2 nk terasa plak padahal bukan apa2 pun, nasib baik dia paham, thankss awak..sbb layan ngade2 sy nih...once again utk kali yg ke berapa entah...I LUV U SO MUCH!!!

Dan hari ni dengan esok gak xde klas...ya rrr weekend so mana leh wat class just akan tulun2 dept plus do somethng2 yg berguna. Oh ya, smlm gak dh kuar result utk upgrading interview aritu, then spt yg dijangka, aku tau aku xdpt then xterasa apa2 pn...lagipun mbo aku agak rendah plus thn lepas aku dah naik kan...hu..hu..

Untuk store aku xramai yg naik...4 mnangemt team cuma 3 owg je dr berbelas2 yg pegi interview...sedih gak, xtau nape jd mcm tu...ramai member yg lain quiet frust ngn result nih...namun rezeki masing2 kan...so terimala ya...

Ok...terpaksa akhiri di sini sbb aku nak mandi dan nk iron bj agi...4 all selamat berhari minggu, rest pepuas k...serta selamat melakukan persiapan raya plus mmbeli bj raya ya...

*Untuk si dia, aku syg kamu... jgn tidur byk sgt k..n no noty2...hu..hu..

2 comment(s):

mR.sYaH said...

selamat berbuka puasa!

flyz said...

yup u 2...mr syah...