Monday, March 11, 2013

OZ VS jack the giant slayer



dua dua drama magik, fairytale

yg kita disajikan sejak kecil dulu

dua dua aku layan semalam & hari ini

tiket mahal wei ( RM14 seketul ) kat wangsa walk, asal mahal sgt tempat nih? kalah Midvalley



asalnya aku terlalu mau melayan OZ tapi tidak berapa gemar Jack the giant slayer

lepas menonton, sudah terbalik

masing-masing ada kekuatan



fyi OZ akan ada sekuel, Jack belum tentu sbb kutipan tak seberapa dengan budget nak buat filem tuh

tapi Jack ( watak utama ) juga untuk warm bodies ( filem zombi jatuh cinta kat manusia ) tuh lagi mendapat sambutan berbanding versi slayer giant nih

untuk pengetahuan juga, jack ( watak utama 2 filem ini ) adalah watak 'beast' dalam x-men 1st class





7 comment(s):

Anak Pak Muin said...

tertunggu tunggu warm bodies :)

Anasyg said...

Untunglarh dah dpt tengok 2 2 - pergh...sekali lagi. UNTUNGLARH

i'm shin... i'm inesen said...

sgt suka nengok cite Jack.. x de rasa bosan pon.. lepas ni tunggu cite croods plak..

W. Hidney said...

wajib tonton ni

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ada yg kata giant slayer ni best, ada yg kata tak, ada yg kata oz bosan.. mcm ko ckp, masing2 mungkin ada kekuatan masing2 tapi mungkin gagal tarik penonton

Forskning Beta said...

buat review sket, rumah aku dengan wayang ada dalam 50km. aku layan HBO ja

skulluv said...

kalau wangsa walk tu tgv. tak heran mahal.memang tgv mana2 pun mahal.huhu