Saturday, March 30, 2013

tergesa-gesa


1 hari yg tergesa-gesa

dari pagi masuk kerja sampai habis kerja & terbawak ke rumah sekali

buat itu ini tanpa sedar masa berlalu



then ada customer call plak nak beli hamster

then kena ambil kucing

itu semua dilakukan dalam tempoh yg singkat smpai tak sempat nak makan malam

terkejar-kejar



btw ada 2 ekor kucing jantan aku nak bagi free kat korang

ada sape-sape nak PM saya

takkan nak buang , tak smpai hati

anyone yg mempunyai keturunan darah sayangkan kucing sila contact saya ASAP



4 comment(s):

whitecappuccino said...

huhu..bab bab kucing tolak tepi dah..tak nak bersedih mengalahkan orang mati bila kucing mati.

i'm shin... i'm inesen said...

semoga kucen tu nnt jumpa Tuan yak baek budi pekerja.. penyayang.. amanah.. pandai bahagia masa.. murah hati.. dll..

Lyn Halim said...

meoww~~

aimi adilah said...

aku nk tapi.. mak aku xbg bela kalau letak kat luar uma je blhx????