Sunday, August 11, 2013

salam aidilfitri dari bukankosong


masa berlalu dgn pantas

walau blog tak berupdate tp mostly everyday aku checking

nak update tp tak tertulis



di raya ke-4, aku berada di kg

walau demam tetap happy sbb akhirnya aku dapat berehat dgn sempurna

tidak seperti sblm ini, dari seminggu sebelum raya sehinggalah semalam

tersangatla bz

2 menda sekaligus aku terkejar, kerjaya aku, aku perlu fokus & buss hotel kucing yg aku usahakan kat rumah



tuhan aje yg tahu bertapa aku berkejar sana sini

kadang tak cukup tidur

kadang waktu rehat kena korban sbb nak jaga kebajikkan kucing-kucing yg telah dihantar untuk aku jaga

oh,sgt penat!



tp apapun, kesabaran mmbawa hasil

di kesempatan ini juga, buat semua Bloggers

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, maaf zahir batin aku ucapkan

walau raya ke-4 baru berkesempatan untuk wish

tp aku rasa belum terlmbat lagi



semoga di bulan mulia ini, kita semua tetap happy walau di mana anda berada

aminnn


8 comment(s):

Mek Onie said...

salam lebaran dari onie ye.... :D

the malay male said...

selamat hari raya bro

iKhRam said...

selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir dan batin

Anasyg said...

selamt hr ry

Sam Banjamin said...

slamat hari raya kembali...

aimi adilah said...

tak lmbat ag kn nk ucap selamat hari raye =)

NUke_Rude said...

selamat hari raya aidilfitri bro :)

hafiz hafizol said...

selamat hari raya aidilfitri ikhlas dari apijol .. hehe