Saturday, August 3, 2013

sibuk



penat yg amat a few days nih

tambah-tambah bila dah dekat nak raya

1.) kerja bertambah-tambah, sakit kepala, customer sgt ramai, tugas makin berat, kadang misi & tugasan berterabur...huhu...

2.) second buss boarding kucing/ hotel kucing, ada customer dah start hantar kerana ada yg balik kg awal, berlari-lari aku ( i mean drive kreta ) dari tempat keje ke rumah sbb nak ambik kucing customer hantar

3.) si Britney ( 1st ibu kucing ), baru je selamat melahirkan 4 ekor anak. Tugas bertambah lagi sbb kena moniter ibu 1st time nih. Takut jadi apa2...dah standby susu kitten

4.) selain kucing, ada gak 3 ibu hamster bersama anak kena tgk gak. Makan minum kena cukup baru anak berkembang baik

5.) Tiga ekor guinea pig dlm jagaan juga. kelengkapan mereka tidak dilupakan sbb mereka suka mengunyah

6.) Yg terbaiknya, hari nih jugak Aeon Fiesta/ Jcard kat tempat kerja aku. Sgt sgt sgt ramai customer. kerja full lagi...kaki byk berjalan, mulut pun, oh amat penat!



apapun setakat ini, Alhadullillah masih terkawal. Semuanya dapat dilakukan & dimoniter dengan baik. syukur atas rezeki tuhan

Aminn



6 comment(s):

the malay male said...

semoga dipermudahkan

Pembunuh Tanpa Bayang said...

no.3 kucing britney y baru melahirkan anak?
rasa macam tau je sapa blogger tu... ;)

Sam Banjamin said...

banyak betul komitmennye... tp kna ade space utk diri sendiri juga... chill....

Rapunzeel Cikilolo said...

semoga semua under control and you have fun with that.

:)

Asrul "iLham" Sany said...

yeay britney dah beranak yeay ~~~~

Teena Tna said...

Kalau dah Jcard day, memang korang busy lahh, yg customer ni pun penat gak nak bershopping.