Sunday, March 15, 2015

mula enjoy



dah dekat setahun dah berada di sini, Penang ( bukit mertajam )

cepatnya masa berlalu

permulaannya agak kekok sbb nak sesuaikan diri terutamanya dengan rakan2 sekerja yg baru

sehingga hampir satu tahap aku rasa nak give up & berhenti kerja



tapi walau bagaimanapun benar kata org, klau kita bagi masa sikit / sabar sikit, maka kita boleh sebenarnya

dugaan tetap ada cuma macam mana kita nak hadapi aje

but akhirnya seronok bila rakan2 sekerja yg baru mula enjoy bersama dgn aku



kelemahan aku kdg2 susah nak sesuaikan diri walau sebenarnya aku nih jenis mamat happy

happy go lucky la kot, kalau tak kena cara , org bleh kata aku nih misteri sikit aka pendiam

yala, belum kenal org kan? maka janganla over over sgt

ape plak kata org

tapi lama2 mereka dah ok, masa tulah mereka mula nmpak taring aku aka true kaler of me

seronok bila dah sampai tahap ini



pepun syukur pada Allah sbb everythng back 2 normal sebagaimana aku pernah bekerja di KL dulu

walau cawangan berbeza

i hope one day, aku lebih2 lagi happy & enjoy dgn serounding di sini

walau si dia sering kali merunggut kata tempat ini memboringkan

haha


2 comment(s):

Gibb Sulaiman said...

hope you doing fine... happy working...

Anasyg said...

ooh si dia.. untunglh