Monday, March 2, 2015

antara yg benar, pelik


antara yg benar, pelik


1.) suka tengok yg elok , cuci mata la 

2.) stalk sape2 yg elok tu then mula cari sape pasangan or org yg dia sayang, i think sgt cute bila both melahir rasa cinta secara sembunyi2, maka mulalah aku cari klu sapa yg dia sayang tu, selalunya kat Instagram la, tak tau nape mcm nih, actually suka2 je, xde niat atau maksud yg jahat. Sangat tumpang gembira bila mereka bahagia, haha...pelik bukan?

3.) aku suka games ( games apps ) yg tak byk pikir, game yg sgt ringan, tak suka games yg buat aku cemas, gabra & perlu pikir strategi segala kerana aku sorang yg malas berfikir. antara feveret eg Plant vs zombie

4.) aku kdg tak percaya dgn pujian org pada aku ( eg ko rajinla,pandaila, hensemla ), kerna kadang aku menyangka mereka mengutuk or menganjing aku...haha...

5.) a bit obses dgn kebersihan rumah, aku rimas kalau rumah aku bersepah, mulalah mood swing...semua yg terdekat kena marah

6.) 1st time aku ada matlamat or cita-cita seumur hidup aku tuk buat business sendiri eg aku bercita-cita nak bukak Pet shop, tp skrg aku dah mula start berbusiness dgn buat buss boarding cat, mating cat & breed cat / jual,plus hamster juga

7.) aku mula tak suka perut aku yg mula nmpak sedikit boroi, obses nak kurus plak, demn!

8.) aku mengidam nak main galah panjang/ coh 

9.) suka buat mimik muka bila bersembang dgn member or siapa2, ala-ala Fran the Nanny.Eg suka tarik kening, buat mulut...ada yg rasa cute & ada yg nak bagi aku penampar  :P

10.) sekali aku menyampah or benci org tuh, mcm 7 keturunan org tu pun aku tak suka

11.) Antara siri TV feveret   Glee, How to get away with murder, Game of throne,shameless,Walking dead,Anime naruto

12.) tgh menunggu 'strange love' (bacaan )


ada banyak lagi ... bersambung




8 comment(s):

Nu'man Qatadah said...

I suka hobi u mating cat tu ... teringin nk kitten but it's not allowed dkt umh ..huhu

Nero Black said...

Mainlah Zombie Tsunami. Game tu simple dan best gak.

Gibb Zernow said...

nak join venture! huhuhu

Nov Collins said...

Orang tua2 kata, jangan benci orang lama sangat, nanti sayaaang.. kuikui

i'm shin... i'm inesen said...

galah panjang? jom maen..

yoobi park said...

2 dn 4 sama ngan aku...hihii...terutama 2 tu...aku stuju 100%.. Hehe

yoobi park said...

2 dn 4 sama ngan aku...hihii...terutama 2 tu...aku stuju 100%.. Hehe

F.I said...

Number 12 tu kena banyak bersabar ya.. Penulis dia malas. Hehe.. Shameless best sangat kan?