Saturday, January 7, 2012

baru gua tau

baru gua tau, trend customer beli brg

semalam gua bantu staff gua susun brg,kemain agi customer tgk2 apa yg kami susun

xcited tanya harga, gua cakapla harganya then terus ambik tanpa tanya tu harga promotion ke tak?

fyi brg yg gua susun tu dah basi, just tukar tempat display je, harga pun harga asal,jauh dr harga promotion

tak tau nape mereka nih berminat nak beli, hairan gua?

lepas tu baru gua pk, betul kata staff2 gua sebelum nih, customer suka menyibuk time mereka susun brg

fresh anggapan mereka, brg tu stock baru kununnya, padahal lama dah walau baru susun sbb simpan kat store

kalau brg baru, baru rr kami susun


* huhu, best berniaga nih, sewonok tgk customer beli brg, mcm penat jerih berhasil :P

4 comment(s):

sarah mohamad said...

Berniaga apa tu? :D

Asrul "iLham" Sany said...

dah yg dok susun2 tu seksi pakai cam pekerja bank...auummmm

syabab said...

wahhh syabb suka usha lu harga plus ngn sesifikasi product uh...mang ak2 seham lah tuk beli satu barang..hehe

bukankosong said...

sarah:gua keje Jusco

asrul: ya kot, muahahhaa

syabab: bgs syabab! :P