Tuesday, January 17, 2012

blog kita wajah kita

kalau filem kita wajah kita

blog kita pun sama

dua 3 menjak nih, gua rasa blur ckit

xdelah masalah pun, hati je kdg2 tak tenang

gua tau sbb pe?


* kdg apa yg kita tulis mencerminkan kita, actually apa yg gua tulih setiap hari 'tulah gua' sama ada diilhamkan direct atau kias2 tak henggat

* serius raya cina dah nak dekat, dah merah sana sini dah, tgkla nnti byk kedai akan d'tutup, xcept Jusco tempat kawe keje, sbb kawe pun keje nnti. Kawe akan bercuti selepas itu, ksygn gua akan ikut sekali, tulah gua suka!

7 comment(s):

syabab said...

wahhh cuti selepas raya cina? lek kelate ka?bunyi cm bwk bakal bini jumpa mertua je...hik3...go for it bro...

bukankosong said...

syabab: takla...awal bulan 2 nnti balik, cuti pah raya cina nnti sempena my birthday

hohoho

NUR said...

kalau blog ni hensem wajah kita hensem juga la ye?
hehe...

Asrul "iLham" Sany said...

blog saya...

jambuuu....

(malu)

YOUsoF said...

Aku harap aku wangi sewangi blog aku..


Cuti, siapa tak seronok kan, apatah lagi dengan kesayangan.. heheh

Fauzzan Helmy Anuar said...

Cuti seminggu bulan 3
Paris~
Lalalala

nizamsani said...

pinjam wajah orang lain boleh?