Thursday, January 12, 2012

dato' Ct - biography beliau on History Channel




well, gua rasa beliau mmg penyanyi Malaysia yg punyai pengaruh dan populariti yg terhebat setakat ini

artis no.1 kan

jgn siapa nak denied, mmg itu hakikat walau lu peminat beliau ataupun bukan

satu je gua respect beliau nih, dia tak cepat melatah dan tetap pendirian

mungkin sbb tu beliau masih bertahan sehingga rini

pernah dulu owg cakap 'asyik asyik dia je'

yelah, asyik dia je ambik award itu ini, tp yg bagi adalah atas usaha beliau sendiri (yg ikhlas ), dari hal album ataupun populariti


* gua hormat beliau itu aje, walau isu tudung tu ( itu pandai2 rr beliau settlekan sendiri dan gua mmg tak setuju pun ngn gaya tu ), so meh layan history channel nih

6 comment(s):

nur said...

Ok.. Gaya tudung xnak komen juge.. Tapi dia mmg artis yg tiptop.. Maintain je..

CintaZulaikha said...

tu sb dia bagos..ada imej yg tersendiri. teringin nak tgk dato ct pakai tudung benaran...musti kiut..weeeee~~

Fauzzan Helmy Anuar said...

kan dah cakap, beliau bukan nak bertudung tapi berkerudung... dia tak janji ape2 pun nak bertudung ke ape. Lagipun ni usaha dia nak tutup kepala. kalau nak compare dengan retis2 lain yang dedah sana desah sini weng sana weng sini, mana lagi baik. orang nak berusaha ape salah kita support... kan ke tu lagi baik...

W. Hidney said...

tu arr org cakap. kalau tak boleh buat, jgn commit kata boleh buat.

sekarang siapa yg susah?

tapi memang tabek kat mak iti.

eppy belated bday kakak ku siti *tetiber*

crescent said...

baru tgk semalam...suka dato siti...tapi tak boleh part fesyen kampung tue...paling epik dress putih selendang merah rantai emas kat kepala...seb baik skang dah pandai bergaya...huhu...

bukankosong said...

Nur: a ah, salute ngn beliau

Ika: doa2 sama2...tp beliau tetap baik & sopan, luv her so much

Mie: ilek mie jgn marah, apapun keputusan beliau, adalah tanggungjwb beliau..moga yg terbaik hendaknya

Hidney: no komen, pepun paham jelah idup, sendiri buat, sendiri tanggung, suma owg tak perfect

crescent: tulah, ct cepat belajar, sbb tu peminat beliau syg beliau smpai loni