Monday, January 2, 2012

kita yg ubah nasib kita

2011 mcm2 ada

suka byk dan duka byk, hakikat idup, kena telan bulat2

tp 2011 penghujung best, jumpa 'si dia' yg sporting giler, open giler

penghujung juga berjaya gua beli kereta, walau lama tak drive, tp redah je

awal2 tahun, down akan hal keje, tp Alhamdullilah penghujungnya yg terbaik

setiap yg susah ada hikmahnya

positive je, tp sape2 yg nk negative tu, dukla terperat ko kat situ smpai biler2

kalau dh jatuh, bgn rr sendiri cepat2, asyik mengeluh je, busan!

memang rr yg melalui tuan punyer bdn yg sakit, tp sape lagi yg bule ubah nasib kita, kita jela kan


* wish u all luck utk 2012 k, dun notty2, gua mcm nilah, xkaya dan xmiskin, wasatiah aje

hahaha

4 comment(s):

W. Hidney said...

semoga 2012 menjanjikan life yang kurang OREN. amin...

sYukCurz said...

semoga dapat dikejar apa yg diinginkan. hehe hpei new year!

CintaZulaikha said...

selamat tahun baru tuan belog...

bukankosong said...

hidney:APY new year tooo, moga tahun baru nih, kamoo kurang oren ya

syuk: thnks...u too btw

ika: sama2 lah kita, apy new year!