Tuesday, February 14, 2012

bukan valentine's day


u know what, owg tu xkan giler sehingga dia jatuh cinta

but wait, gua tak persenda nilai CINTA ya, cinta tu murni & bersih yg xleh jual beli

si pembuat cinta tu je yg giler bila mana sanggup buat apa shj demi cintanya, i mean benda2 yg mengarut, tak logik atau salah


hal nih berlaku bila mana kat tempat keje gua

si pompuan berebut satu owg lelaki yg mana lelaki tu sudah berstatus SUAMI ye

hal bini dia satu hal, cuma dua owg pompuan yg bukan bini berebutkan lelaki yg sama ( status suami td )

tak ke giler tu? hebat giler lelaki tu? Aaron Aziz ke mamat tu? smpai mcm nih sekali


serius gua tak paham, tp serius ini terjd

tp gua malas layan sgt isu nih, better gi tanya apa yg dilalui 3 owg hamba Allah ini iaitu si lelaki itu, isteri pada lelaki itu, teman wanita pertama dan teman wanita ke-2

nape mereka jd mcm tu, gara2 cinta atau apa?

kita manusia yg dgr nih, konpirm akan cakap, bodoh nyer pompuan, bengong nyer lelaki!

conpirm rr!

tp yg melaluinya mereka....


Result...well u know, konpirm yg tak baik akan jadi

tp yg melaluinya ketiga2 tu adalah kerana cinta yg salah

aku pernah tertanya pd salah sowang pompuan tu, Y ko cinta sgt Laki owg tu?Tak berbaloi la?!

katanya ''CINTA shid ( rashid ,nama aku )! aku dah buta! syg meluap2''...


well...korang pahamkan? korang penah lalui kan? pernah rasa kan?

so? gua tak perlu bg jawapan...


* this is part of the life, dugaan idup yg ble mematangkan kita...

3 comment(s):

NUke_Rude said...

lain kali tanya camni:
"apa yg ko tergila2kan sgt kat laki tu? aku ni apa kurangnya..."

kehkekekek. :D

yeap. cinta itu gila. buta.

CintaZulaikha said...

ni musti laki tuh terlebih baik, terlebih layan, tu yg ayat sayang sgttt tu kuar. tp spi bila ja awek tu nak cinta paksa cenggitu..

Hans said...

muka laki tu ada iras2 aaron ajiz kut
hehehehe


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html