Saturday, May 18, 2013

menolong jaga





Alhamdullilah business makin baik

selain membiak jual kucing, hamster & arnab

kami juga akan menawarkan perkhidmatan baru



iaitu ' boarding ' 

di mana kami akan menolong jaga kucing & hamster ketika empunyer tuan pulang ke kampung atau outstation

layanan 1st class sbb kami dah biasa ngn kucing2 & hamster 

charge boleh je runding2



maklumlah nnti kalau pulang ke kampung tu siapa yg nak nengok si manja di sini ( KL )

nak bwk balik plak banyak faktor & menda kena pikir 

so boleh call kami mintak bantuan

link AIS pet store sebelah tu ( boleh dail )





4 comment(s):

aimi adilah said...

wooooo servis yg bgos ni =)

Rapunzeel Cikilolo said...

kucing garang boleh tlg jaga ke?

Anonymous said...

Amanah lah ye dalam menjaga.

ceritaku MEMORIKU said...

Ini bagus
Kucing hamster je ke?