Saturday, June 1, 2013

dalam sibuk


penatnya tuhan aje yg tahu beberapa hari ni

kat tempat keje, amat amat bz, even waktu mkn pun jadi singkat, fokus lebih kat department

dugaan paling berat bila anak buah / staff berhenti serentak



juga bz dengan boarding kucing & arnab kat umah ( menjaga kucing org lain ) ketika tuannya balik kg atau bercuti/ outstation

dlm bz sempat meluangkan masa untuk business ini



tak lupa juga tragedi terkena kaca botol pecah ( jari tangan kanan, luka parah )

dapat 3 jahitan & 1 injection sekaligus

btw cuba korang bygkan aku amat bz dengan menggunakan sebelah tangan ini, i mean tgn kanan yg luka tu tak boleh buat keje berat sgt



apepun setakat ini enjoy, walau terpaksa berkejar sana sini dalam payah


5 comment(s):

AiSyA LiEzA said...

smga cepat smbuh!! hurm.. mmg susah la kalau keje pakai satu tgn je.. so, hargailah sebaik mungkin bila ia sudah smbuh nnti :))

Teena Tna said...

Nampak mcm busy sangat, xpe, buat byk kerja insyaAllah kali nie dpt rezeki lebih sikit.

the malay male said...

sibuk sungguh ni... amik cuti ler bro

aimi adilah said...

jnji kite enjoyyy :D

Rapunzeel Cikilolo said...

usaha tangga kejayaan...

sabar ye dugaan tu

:)