Saturday, June 26, 2010

Baru aje bgn..


Waa.. another day comes...cepat kan masa berlalu?

Kejab agi mahu pegi keje daa..malam tadi tidur kul 4am..dasyat sungguh aku.

Rasa lega..xde rasa tak tenang seperti semalam, orait babeh..itu yg sepatutnya...idup kena apy k.

Hu..hu..

Oh ya...semua..hari ini kat store aku..NO PLASTIC BAG DAY TODAY...jgn lupa bwk reusable bag time shopping, kan kena byr RM0.20 plak...hu..hu..biasa rr tiap2 minggu ginih...
its good k...tlg dunia kita yg dah kian tercemar nih..




Oh ya nk cerita nih,if nk dgr rr...xnak dgr nasib rr...he..he...kalau kat blog, aku suka tambah koleksi Blogger(s) means suka ambik link diowg add kat blog aku. Best baca entry2 diaowg yg selalu update. Bertambah2 story dan info..ha..ha..mcm2 ada...dari isu sebesar alam ke isu sekecil kuman...hu..hu..

Tgk rr dah dekat 100 dah link aku add...hu..hu..saje je..by the way thanks to Sofi,Hariaks,ariel sensei(bukan ariel peterporn k,ha..ha..jgn mare) yg selalu komen dan jalan2 d'sini...walau xberapa indah sgt sini ngn coretan merapu aku.

Oh ya..aku ada tambah 'rated star' kat bwh each entry...kalau rajin nyala2kan star tu ya...if rajinla,kalau malas...abaikan je...tarak paksa...saje je suka2..

By the way aku perasan kat blog aku nih, jarang aku update ngn isu-isu semasa, bahan2 ilmiah dan info2 yg berguna...asyik hal diari harian aku je...tak ke busan owg baca. Nampak gaya kena tukar stail sikit nih...tambah2 mana yang patut..cthnya macam en hariaks kita suka update tentang info buah lately...dah jadi Prof buah-buahan plak dia ...he..he..jgn marah k..nnti kerepok kulit tu cepat..

1 comment(s):

Sofi said...

sofi lagi suka baca catatan peribadi/personal taught kalo buka blog hehehe

keep update yer ;)