Wednesday, June 23, 2010

lembab internet & sakit kepala plak


Biasa rr malam2 mcm nih, lembab je keje nyer...celcom-celcom...kang marah kang merajuk lak...malam nih sakit kepala plak, sbb mandi lmbat kot...xtaula..

Sat tadi gi umah sewa baru, byr deposit suma, cuma kunci xambik agi esok br ambik pah duplicate, esok start pindah barang suma, yea2...xcited...new mood katakan.

Cuti plak esok last, nak tak nak kena guna sebaik mungkin untuk pindah brg, xde rr byk sgt tapi aku rasa penat tetap ada nnti. Minggu nih lak shift ptg so pagi la kot if nak tambah pindah apa2 brg agi.

Hish kepala nih berdenyut-denyut lak dia, aduss...so xleh nk pk byk menda...kang lagi sakit lak.

4 comment(s):

HairiAks said...

Haha..
sabar je lah ek.. dugaan tu..
Yang pasti bukan celcom je lambab.
Streamyx rumah Prince pon sama gak.. bulan2 byr ratus2.. tapi service mcm ngok ngek... ngee..

flyz said...

itula...bengang jab

Sofi said...

flyz: rumah sewa baru kat mane? nnt duduk ramai2 gak ke? kalo wat kenduri naik umah baru jgn lupa invite yer hehehe

flyz said...

x rr, satu umah 2 owg je. Satu owg satu bilik aje.Kih..kih...