Friday, June 18, 2010

Sayang adik

Jlan2 then terbaca blog Aizul Marcello, entry dia syg adik...yup!...tiba2 teringat adik kat Kg, windu tiba2 kat diowg...

Actually kalau crita tang diowg2 nih, smpai esok pn xabis sbb aku ada ramai adik beradik, bawah aku je dah ada 7 owg, mmg best, keluarga besar then xpenah sunyi, adik2 pun still kecik n bljar agi, bongsu pn baru 8 tahun.

Aku anak no.2, so tanggungjawab jadi abg tuh ada sangatla kat aku sbb abg sulung aku tuh xbleh tlg sgt, even adik lepas aku pn mcm biasa je. Namun aku xmau komen pasal diaowg sbb diaowg tetap best walau apa yg berlaku.

Namun, apa yg berlaku kami adik beradik tetap air yg dicencang xkan putus. Masing2 ada yg dah dewasa then dah keje pn mcm aku sendiri. Cuma ada adik2 yg still blajar, moga diowg succes kat sekolah tuh.

Aku kat KL, balik kg pn jarang2, so jumpa diowg pn conpirmla jrg2...namun mana penah lupakan diowg sbb diowg sgt havoc. Balik umah aje so bising, penuh kerenah namun best sbb ramai...idup pn ceria, mana mau sunyi...tersenyum sekejab bila kenang.

Apepun love them all....


1.) Mohd Hazwan
2.) Me
3.) Jaafar
4.) Siti Aishah
5.) Mohd Tarmizi
6.) Ahmad Mustafa
7.) Mahmud Zurdi
8.) Siti Nur Asyikin
9.) Mohd Syukri

2 comment(s):

Sofi said...

owh ramai nyer siblings .. sofi baru jer 7 hehe

flyz said...

hish...ramai gak tuh, cuma tambah 2 je..