Monday, June 28, 2010

Dan malam ini..


Salam semua...apy bangat this nite..malam ini aku dah conpirm menetap kat teratak baru aku nih,so fresh..so release..

No more sampah2..no more bising2..no more crowded mcm ikan sardin..no more pinggn mangkuk xbasuh, no more daki mendaki n everything..no more tuh,no more nih...suma privasi...this is the real surrounding yg aku mahu selama ini.

Fresh,semangat baru...ha..ha..so happy..

Oh ya lupa, tadi housemate(ex housemate kot) aku yg xbertegur sape ngn aku sbb aku marah dia suka wat perangai, akhirnya mintak maaf ngn aku, may be dia rasa bersalah kot,ya rr aku plak yg kuar pindah,bukan dia..hu..hu...sbb dia masuk umah tuh(umah lama) pn aku yang bawak dia masuk umah ..actually katanya masing2 ego tak nak tegur masing2...mungkin aku khilaf sikit ngn dia sbb dia so pelik dn kadang2 aku bosan ngn dia yg berperangai sensitif x bertempat...xleh beza gurauan ngn betul2..walhal dia pn lagi teruk ngata owg..ok2 malas mau bukak cerita lama...kalau d'renung2kan mungkin aku ada gak silap kat mana2.

Setiap manusia xsunyi dr melakukan kesilapan...xbaik rasanya aku menyalahkan dia 100%, at least dia mengalah dan mintak maaf ngn aku..if dia tak tegur mungkin aku tak tegur dia lagi kot(terukkan aku?)...lagipun mana elok berdendam lama2...dosa je lebih nnti.Namun ok rr settle sudah..kosong2 both him n me...hope back to normal...hurrmm..

Dah masanya aku terus melangkah ke depan,berhenti dr menoleh ke belakang lagi...byk lagi menda yg masih aku belum capai...umur pun dh makin tua...rasanya xelok aku masih ditakuk lama..hari ke hari aku perlu baiki kehidupan aku.

Caiyok!!!!

Hu..hu..itu sahaja untuk malam ini.Dan kat bwh ini aku share a few pic yg aku snap kat bilik baru aku.Bilik aje...ruang tamu, dapur suma..xyahla kot...aku so puas hati ngn umah ini, housemate baru pn pembersih dan baik..lagipun kami cuma tinggal berdua aje. Walau bayaran sewa dh meningkat...but its ok...janji puas!!!ha..ha..


*Baru aje kemas sikit, tgh plan deco baru katanya..




*Agak luas,so bebas..




* In progress agi nih..kena cari material agi...bg gempak agi..chewaahhh!!!


3 comment(s):

mR.sYaH said...

bagus r dah berbaik...

flyz said...

ituler..hu..hu.

Sofi said...

whoa.. bagos betol la

cantek betol bilik