Friday, December 2, 2011

balik kg

*Menunggu anak yg tak reti nak balik kg

aku ler tu! :P



Kawe malas sbb kg kawe jauh, keno duk dale bas 8 jam lebih, sapo nok! puas ce'muh!

dah bule agak kan kg aku kat ner?

tu sbb antara faktor liat aku nak balik kg, kalau tak kerana mak ayah adik2, jgn harap!

balik pun time event besar, tu pun ada yg tak balik



7 comment(s):

encikReza said...

alasannnn!
skrg dh x boleh bg alasan keno duk dale bas 8 jam lebih tau...

Asrul "iLham" Sany said...

owh demo kampung mano???

syabab said...

syabab kelantan masuk thun ni dah 8taun xmelangkah kaki ke sane...huhu..xtau la pe yg dh berubah kt sane...windunya kampung halaman... bro kalo xmau duk dale bas 8jam.. demo g la nek flight... 20minit konpem sapa doh..hihihihi

Fauzzan Helmy Anuar said...

Eiyuuuu
Macam pelik pulak bila imagine kamu bercakap loghat Kelantan... Padahal memang Kelantan pun kan?
Hahahahahah

Rozuan Ismail said...

kg demo mano?

bukankosong said...

Reza:sbb? dah ada kete? drive lagila malas :p

Asrul: Kg sama ngn bro yg suka ''menan'' :P

Syabab: hahahaha...actually ada niat gak, tp tiket mahal rr. Save save

bukankosong said...

Mie: kena bese kan diri, jumpa nnti kawe kecek kelate ngn demo.Muahahaha

Rozuan: Kg Paloh,Tumpat...demo pulok duk mano?