Thursday, December 1, 2011

1 Dec


1 Desember muncul ngn hensem sekali tanpa sempat sape2 nk tahan dulu

hujung tahun doh wei, misi doh tercapai ke?

aku? A few dah capai dan ada ckitla yg lum

Alhamdullilah tahun nih tercapai la gak nak beli kete, now mission adalah tuk kumpul duit bebanyak dan buat rete bebanyak

dalam lebihan gaji yg tak seberapa, tetap cuba mencari untuk menyimpan

menyimpan tu penting, bekalan emergency kedian hari dan beli apa2 yg menjadi idaman d'hati

plus bulan 12 adalah bulan xcited nak bercuti,nak jalan2

lama gak tak berjalan macam gi Langkawi atau singapore ritu.



* umur pun sama dah meningkat, benci ke suka ke, hakikat tu, gua redah je la beb ngn senyuman.


4 comment(s):

Asrul "iLham" Sany said...

abang...
dah.....
tua.....

CintaZulaikha said...

welcome DEC...

syabab said...

perrghh ni yg jeles ni..haha

crescent said...

oh december...huhu...warrhh...nak ke tahun baru sudah...