Friday, December 16, 2011

dan dan je

Dan dan je aku dapat 19 komen kat my entry, taik kucing!

spam jahanam, dr manala ko dtg, entah pe2 tah

tenet plak cam celaka, gilalah SLOW, sek baik ko masih izinkan aku bukak blog & FB atau twitter, klau tak dah lama aku bambu dan buang ko ke laut

dah start rindu kat my MORGAN ( my car ), my adik pinjam antar my adik sowang agi gi blajar.



* berdebar hadapi hari mendatang, xcited akan hal keje, kereta baru, upcoming birthday, with 'dia' lagi. Aku bersyukur ngn apa yg aku ada. Mohon yg terbaik utk setiap STEP kehidupan.Aminnnn...

14 comment(s):

syabab said...

wahh dh beli kete ke bro??ehem2... nk tumpng leh??haha... btw syabab pon xsangka masuk entri si asrul...segan pon ade..bertempek pic syabab yg xlawa uh kt blog die..hehe

crescent said...

hahaha...kene spam...mesti mula mula mcm wow ramainya komen...jap lagi tgk pelik jer...hahaha...

btw good luck on everything...

Asrul "iLham" Sany said...

Morgan? seksi nama itu. teruja dengar muahahhaa

encikReza said...

wah²
dh ader MORGAN yerrr....
aah la,
mula² macam xcited gile bila nmpk byknyer komen,
rupa²nya....

Friendly Bookmark said...

Fine post. I think will be enjoyable to everyone.Thanks.

Global Bookmark Blog said...

Beautiful piece of work. Of course an useful post. Thanks.

Excellent Article Submission said...

Useful post. We look forward for the next. Thanks.

SEO Blog Post said...

Cheering work. Many will like it. Thanks.

Muslim Forum Blog said...

Important work. I appreciate it. Thanks.

Best Technology Blog said...

Such work is demanding. Very good. Thanks.

Directoryobedience said...

Beautiful compilation. Useful and relevant. Thanks.

List Submission said...

Excellent job. Make such work available. Thanks.

News Link said...

Commendable work. Looking for updates.

Ayman It said...

Unique idea. Make it persistent. Thanks.