Sunday, December 4, 2011

konsert REUNION AF yg owsen!


dus!

aku baru pah abih layan rakaman REUNION AF kat Aeon AU2 td, ramai gilaks umat peminat

aku antaranya kot, plus dah situ tempat keje aku. Kuar JUSCO je,setapak melangkah terus nmpak MAWI, setapak lagi nmpak DAFI, lagi setapak nmpak HAFIZ (histeria!) dan last nmpak ADIRA (pengsan!) , sbb chumil sgttt

penat lak nak ulas detail pasal konsert nih, lgpun nnti bule tgk dlm astro tu.Gambar pun aku tak ambik(walau seketul pun) just simpan suma dlm memori aku, sia2 pakai iphone 4 (ngade hilite jab!).

Tak bosan actually sbb suma bole nyanyi, pak Nil pandai kawal majlis cuma lawak gak ada antara lupa lirik time nyanyi but pandai cover..ada ke patut lagu TOK ITI diaowg bole lupa lirik ( mau sekeh!), sah2 kantoi sbb peminat beliau bule hafal suma walau gigih ko cover.



*btw kata ADIRA & HAFIZ bercinta? tp cam dingin je walau nyanyi lagu OMBAK RINDU tadi, ada ura2 kata mereka gaduh & nak putus?

*tak betul ekk? (sowy kalau bukan, tak mo dituduh penyebar kabar angin) tp serius mereka cam dingin je, ada sst tuh! :P


6 comment(s):

encikReza said...

photonya ngak ada???

syabab said...

hahaha..leh jd pak gosip nih...syabab xtaw langsung adira ngn hafiz..nmpk sgt syabab xupdate dunia artis...hehe

Joey said...

hahaha. walaupun aku x tengok, tapi aku mendengar sayup2 dari tingkap rumah ku.

::FAIZ FARISH:: said...

ok saya jelez

CintaZulaikha said...

jelesss nih..

bukankosong said...

reza: xdela, kan dh cakap :P

syabab: tau ckit2 je

Joey: sal ko dtg tgk skali?

ika & Faiz: xde pe nk jelez pun, sik baik dkt je :P