Monday, December 19, 2011

jgn hakimi buku dari muka depannya je

Orang kata, tak kenal maka tak cinta

then "don't judge book by its cover"

namun 1st impression kadang bole buat owg salah judge juga

tp kat Penang masa holiday ritu lain plak jadinya

owg sana very2 nice, baik2 blka, sgt membantu utk owg 1st time cam kami pijak kaki kat sana tuh

tgk muka cam garang giler,misai menjurai, muka ketat aje, nak senyum susah kemain

tp bila tanya direction (kdg sesat), mak aih! sgt supportive

ramah plak tu, sudi membantu dan siap bg extra info agi

serta terlebih ramah pun ada, yg kdg buat kami rasa cuak gak...heheheh



*best la owg Penang nih, tp lagi best 'si dia' yg senantiasa ada ngn gua time holiday ritu :P

4 comment(s):

Asrul "iLham" Sany said...

Ms gua gi penang awesome gak walaupun sayang gua yang aktif kat kl tetibe kepenatan, terbalik ngan gua yg kaki tido kat kl muahahahaha

nizamsani said...

ada minta alamat facebook abang misai menjurai tu tak?

syabab said...

smpai rase cuak??haha..pe yg belaku cecengita...kih3...

bukankosong said...

asrul: dia nk manja2 je tuh, padahal tak penat pun, muahhaha

nizamsani: sbbkan cuak sgt smpai terlupa, hehehe

syabab: misai nyer menjurai sgtt