Wednesday, January 23, 2013

29



' i dunno, sometimes i think i'm not ready yet to be old'

haha

aku tahu,angka akan bertambah dengan perjalanan masa

well, inilah hidup, kita mesti bertapak d'dunia nyata, either suka atau pun tidak



for me, mmg benar ia hanya sekadar angka umur

sekadar rekod untuk menyatakan hayat, but actualnya kita mungkin merasa tetap muda 

mungkin dengan perangai kita, hati kita atau pemikiran kita

well, agaknya aku dah bersedia kot untuk bertambah satu angka lagi hanya dalam kurang satu jam lagi

atau tahun Islam, 7.30pm tadi aku dah melangkah ke angka 29



demn old!

haha


13 comment(s):

Asrul "iLham" Sany said...

eh, bukan 30 ke?

selamat menyambot hari bertambahnya lagi uban di kepala...

the malay male said...

Semoga umur diberkati

Wadi AR said...

semoga panjang umur dan murah rezeki

Samad said...

selamat bro. semoga berjaya dalam cita-cita

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

always be happy , insyaALLAH kita akan rasa sentiasa muda , walaupun umur dh tua :D

kamal lee said...

happy birthday ! umur tu angka jek. so chillax. (Y)

Nick Nashram said...

hahah..kejap je.
pejam celik,makan tido dah bertambah umur.
pe pun hepi befday bro.

farhana said...

Moga dirahmati Allah =)

aQu Mad said...

erk,aku fikir hang masih dalam lingkungn 24 tahun..

ceritaku MEMORIKU said...

tak cecah 30 muda lagi woi
haha
-na'dz

izas said...

usia hanya angka. ecewah.

Rapunzeel Cikilolo said...

selamat menghayati ketuaan...

Ri said...

slmt hari lahir, rashid!

moga bertmbh iman
dipanjangkan umur yg bermanfaat
dimurahkan rezki yg berkat
sihat, slmt dan sejahtera selalu