Saturday, January 12, 2013

Rokok elektrik


Perokok dh beralih arah

Skrg hisap rokok elektrik

Patutlar gi uptown smlm sana sini ada jual menda alah tuh

Jln ckit nmpak, jln ckit ada & ramai bertanya serta membeli



Kt tmpt keje aku pn sama, siap ada staff yg supply agi

Menda nih blum official lagi kat Malaysia

Tp aku tau akan menjadi trend nanti




5 comment(s):

Syazwan Che Deraman said...

pertama kali aku tengok rokok letrik ni masa instructor aku hisap masa tengah fly.

hehe.

Aqu Mad said...

asap dia wangi.. huhu

the malay male said...

baru baru ni keluar paper, macam belum dapat kelulusan untuk dijual dipasaran Malaysia...entah lah

LelakiSemalam said...

boleh hilang selera nak merokok...

Rapunzeel Cikilolo said...

apa yang best tentang itu?