Monday, February 4, 2013

ada benarnya





gambar nih diambil dari blogserius


well ada benarnya kata mereka

ada antara org kita yg malas, semua mau senang

paling penting hanya nak kerja office hour, duk dalam aircond, kerja sedikit tapi nak gaji besar



puihh!

pantang betul aku, fyi kalau takde menda susah takkan ada menda senangnya

kalau takde pengalaman susah & gagal takkan ada kejayaannya

cur belajar start dari bwh dulu, ini tidak terus nak jadi bos



5 comment(s):

aQu Mad said...

org cina rajin kerja, berniaga sebabtu diorang kaya.

orang indon pun sama rajin kerja.. orang dayak pun sama.. rajin bekerja...

ablxhr said...

biasanya orang melayu lah kot .hmm .usaha tak nak tapi berangan nak jadi bosss

Anak Pak Muin said...

sape rajin die dpt upahnye

Anonymous said...

Just wish to say your article is as amazing. The clarity to your publish is simply great and i could assume you're a professional on this subject. Fine together with your permission allow me to seize your RSS feed to stay updated with approaching post. Thanks 1,000,000 and please continue the gratifying work.

My weblog ... how to buy a car
My website: buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

Rapunzeel Cikilolo said...

susah la baru namanye pengalaman kan?