Sunday, October 2, 2011

asam garam


Dalam hidup,bersyukur itu penting, wasatiah juga penting.

Just be urself, usah dibandingkan anda dengan sesiapa kerana anda punyai rezeki anda sendiri.Even aku sendiri pun tak mo miskin sgt tp kalau ada rezeki nak jd kaya, aku nak je.Haha...

Tp ape ape hal, hati dan jiwa is no.1...even kalau ko kaya dan gah sekali pun tp hati dan jiwa ko sedih,tak apy dan sengsara, xde gunanya.

Maka enjoy ur life k...sekali sekala dugaan tu normal rr, sbb ia muncul pun nak wat ko belajar atau ambik iktibar. So terima seadanya.

Jangan lupa amal ibadah tau...


*Cam cute plak letak bunga api kat sebelah kanan blog aku nih, tanda happy la tu kannzzz :p


4 comment(s):

pinky_liscious said...

betol tu...amik iktibar utk kita lebih bgs and maju di masa akn dtg...

eman said...

tul uh...hehe

yuszeanayunus said...

mcm mana nk letak bunga api yg cute tuh..nak letak gak..huhuh

bukankosong said...

pinky: a ah...same2 belajor

Eman : )

yana: tekan kat bunga api tu then copy html dia n save kat blog ko