Sunday, October 23, 2011

The Thing



Aku dah agak dah, masa time tgk preview dia ritu mmg so chambest!

Dari awal smpai akhir asyik terkejut beruk je, ada SUSPEN yg bukan dibuat2 (yg mana cerita Melayu xleh nk tiru smpai skrg).

Walau plot dh bule agak but sedap layan smpai ke penghujung. KFC pun tak mcm tu!

The Thing tu so real, mmg makhluk asing sgtla...cerita mcm nih mknan je utk saudara2 omputeh.

Sila layan kat panggung berhampiran ye, aku layan kat Wangsa Walk je. Btw shopping complex KL festival (Danau kota) dah bukak,situ pun ada panggung.MBO jah!



7 comment(s):

haNIz said...

OK.. bes erk.. tak pe.. pasni bawa ak p FESTIVAL tu!!

bukankosong said...

haniz: bule aje...janji ada cerita nak d'layan

eman said...

wahhh...kalo suspen cmnie mesti bez kalo tgk pakai 3D...hehehe...

Ri said...

pe kabo blogger tk popular dgn 300+ follower? hehe

citer ni original lg best tp special effects kureng laa banding yg ni :)

teater bila? jom!

bukankosong said...

eman: rasanya xde 3D kot, tp sila tgk :p

Ri: Hahahhaa...mmg tak popular pun,kamoo lg glame

i layan je, sbb yg asal tak tgk agi

teater? bule aje...jum!

Asrul "iLham" Sany said...

fulamak, 300 follower tu...

tak 'fofuler' le sgt

:D

::FAIZ FARISH:: said...

Asrul skang dah 302... hehehe